“Cumhuriyetimizin 96. Yılı Kutlu Olsun!”

ÇORUM 28 Ekim 2019 13:36
Videoyu Aç “Cumhuriyetimizin 96. Yılı Kutlu Olsun!”
A
a

Çorum Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Necati Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı...


“Asırlardır hürriyetinden ve onurundan taviz vermeyen Türk milleti, 29 Ekim 1923’te tüm dünyaya bir kez daha bunu kanı ve canı ile ödeyerek ispatlamıştır” diyen Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Necati Gül, mesajında;

“Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.” sözü ile Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde yürütülen istiklal mücadelesi, vatanın işgallerden kurtarılması ve Cumhuriyetin ilanıyla hedefine ulaşmıştır.

Cumhuriyet ile birlikte kazanılan akılcılık, bilimcilik, hukuk üstünlüğü, özgürlük ve demokrasi ortamında yetişen “Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür” nesiller, bugünkü varlığımızın olduğu gibi geleceğimizin de en önemli teminatıdır.

Bizlere çağdaş uygarlık hedefine yönelik bir devlet ve toplum yapısının temelini armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatan uğrana canını veren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum.

Bu vesile ile Barış Pınar’ı hareketinde görev alan askerlerimiz ve kahraman Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam