(ICESBA) Uluslararası Ekonomi Bilimleri ve İşletme Yönetimi Konferansının üçüncüsü Çorum'da yapılacak

ÇORUM 16 Şubat 2016 00:46
Videoyu Aç (ICESBA) Uluslararası Ekonomi Bilimleri ve İşletme Yönetimi Konferansının üçüncüsü Çorum'da yapılacak
A
a

ICESBA (International Conference on Economic Sciences and Business Administration) Uluslararası Ekonomi Bilimleri ve İşletme Yönetimi Konferansının üçüncüsü 29 Eylül-1 Ekim 2016 tarihlerinde Çorum’da düzenlenecektir.

Hitit Üniversitesi'nin kuruluşunun 10. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Hitit Üniversitesi evsahipliğinde gerçekleştirilecek olan ICESBA'in kentin tanıtımına da katkı da bulunması bekleniyor.

Hitit Üniversitesinden yapılan açıklamada  son yıllarda büyük önem verdiği eğitimin uluslararasılaşması çalışmaları kapsamında Romanya’da yaptığı akademik işbirlikleri kapsamında 24-25 Ekim 2014 tarihlerinde Üniversitemiz öğretim elemanlarının da yoğun katılımı ile Romanya’nın başkenti Bükreş’te ICESBA’2014 düzenlenmiştir. Bu etkinliğe Üniversitemizin verdiği katkı ve konuyla ilgili ciddi yaklaşımı nedeniyle, Üniversitemiz işbirliğinde 20-21 Ekim 2015 tarihlerinde ICESBA’2015 etkinliği düzenlenmiştir. Tüm bu süreçlerin sonucu olarak, söz konusu etkinliğin 2016 yılında yapılacak olanı, ICESBA’2016, Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenmesine karar verilmiştir.

Ekonomi ve İşletme alanlarında çalışan pek çok akademisyenin ilgisini çekecek olan ICESBA’2016, hem üniversitemizin ve ülkemizin akademisyenleri, hem de bu alanda çalışmaları bulunan uluslararası arenada yer alan akademisyenlerin alanlarındaki en güncel konuları ele alarak, tartışmaları sağlamanın yanı sıra, ilimizin tanıtımına da büyük katkı sağlayacaktır. 

ICESBA’2016 konferansında sunulan tam metin bildirilere, aşağıda verilen uluslararası  dergilerde yayınlanma imkanı da sunulacaktır:

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam