"İsrail askerleri pusuya düşürüldü"

Dünya 25 Temmuz 2014 22:42
Videoyu Aç "İsrail askerleri pusuya düşürüldü"
A
a

Beyt Hanun'da pusuya düşen 10 asker öldü, 5 asker yaralandı.

"İsrail askerleri pusuya düşürüldü"

İsrail saldırıları altındaki Gazze'de bulunan TRT Haber ekibinin aktardığı bilgiye göre, Kassam Tugayları, Beyt Hanun'da pusuya düşürdükleri İsrail askerinin 10'unun öldüğünü, 5'inin de yaralandığını duyurdu.

Bugün saat 17 civarında İsrail'in Beyt Hanun'da vurduğu ambulansın şoförü hayatını kaybetti, iki sağlık görevlisi yaralandı.

Gösterilerin devam ettiği Batı Şeria'da ise İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi. Çok sayıdaki yaralılar hastane ve revirlerde tedavi edilmeye çalışılıyor.

İsrail Savunma Bakanlığı yetkilileri, şu ana kadar sadece 35 askerinin öldüğünü doğruladı.

İsrail, Beyt Hanun'da önceki gün, BM'ye ait, içinde çoğunluğu çocuk olmak üzere yüzlerce Filistinlilinin olduğu bir okulu vurmuştu. Saldırıda en az 15 Filistinli ölmüş, 200'den fazla kişi de yaralanmıştı. 


Kaynak : www,hitittv.com/haber7.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam