“Oklarla Dans” Filmi İskilip’te Çekilecek

ÇORUM 29 Kasım 2019 06:55
Videoyu Aç “Oklarla Dans” Filmi İskilip’te Çekilecek
A
a

Ocak ayı içerisinde İstanbul Çırağan Sarayında Uluslararası oyuncular, basın mensupları, kültür ve sanatla iştigal halinde olan eleştirmen köşe yazarlarının katılımlarıyla tanıtım gecesi düzenlenecek...


Oklarla Dans Sinema Filminin çekimlerine Ocak sonu Şubat ayında başlayacak ve filmimiz İskilip Süheylan Köyünde çekilecektir.

Yapımcılığını ve Yönetmenliğini Mustafa Şahin’in üstlendiği Türkiye’den ve Yabancı Piyasadan İş adamlarının desteklediği proje 3 seri halinde çekilmesi planlanmış olup İskilip ve Süheylan Köyüne yatırım ve ilginin artmasına vesile olacaktır.


Oklarla Dans Filminin Oyuncusu ve filmin Oyuncu Koçu olan Zülfü Hamit Altın Film hakkında şu bilgileri verdi; “ 2 Sene boyunca bu proje için alt yapı çalışmasında başta Valiliğimiz olmak üzere, yöremizin değerli İş adamı Nurettin Türk’e, Süheylan Köyü Muhtarımız Sebahattin Türk’e ve Süheylan Köy İmamı Ali Şahin ve Köy Halkına maddi ve manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Filmimizin Süheylan Köyünde çekilecek sahneleri için doğal bir plato oluşturuldu henüz yapımı devam eden ama bitime çok az kalmış olan sahne dekorları ve taziye evimiz film bittikten sonra köylümüzün kullanımı için onlara kalacaktır. Film çekildiği sahnelerde yerli ünlü oyuncuların da sahne alacağı Oklarla Dans Filmimizde Hollywood’dan 2 tane sürpriz oyuncuları listemize dâhil ettik. Filmimizin gelirinin %20’li kısmını Şehit ve Gazi yakınlarına, Dul ve Yetimlere, Sokak Çocuklarına ve Sokak Hayvanlarına aktarılacaktır. Ses getirecek filmimiz İskilip İlçemizin de Kültürel Yönden tanınmasını sağlayıp, bölge turizminin önünü biraz daha açacaktır” dedi.

“Oklarla Dans” Filmi İskilip’te Çekilecek

 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam