
ANKARA (BHA) – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trendyol Süper Lig’de çeşitli disiplin ihlalleri nedeniyle 11 kulübe para ve tribün kapatma cezaları verdi.
Kurulun açıkladığı kararlar doğrultusunda en yüksek cezalar Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’a uygulandı.
Fenerbahçe’ye çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 1 milyon 600 bin lira, saha olayları ve zaman çizelgesine uygun hareket edilmemesi gerekçeleriyle 220’şer bin lira, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle ise 210 bin lira olmak üzere toplam 2 milyon 250 bin lira para cezası verildi. Sarı-lacivertli kulüp için ayrıca kısmi tribün kapatma kararı alındı.
Galatasaray’a ise çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve diğer ihlaller nedeniyle toplam 2 milyon lira para cezası kesilirken, sarı-kırmızılı kulübe de kısmi tribün kapatma cezası uygulandı. Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk hakkında ise ceza verilmedi.
Beşiktaş’a da çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve merdiven boşlukları ihlalleri nedeniyle toplam 1 milyon 760 bin lira para cezası verildi. Siyah-beyazlı kulüp için de kısmi tribün kapatma kararı çıktı.
Diğer kulüpler de listede
PFDK, Antalyaspor ve Konyaspor’a saha olayları nedeniyle 220’şer bin lira para cezası ve kısmi tribün kapatma yaptırımı uyguladı.
Çaykur Rizespor’a toplam 292 bin lira, Kocaelispor’a 740 bin lira para cezası verildi. Göztepe’ye ise farklı disiplin ihlalleri nedeniyle toplam 1 milyon 453 bin lira ceza kesildi.
Gençlerbirliği’ne toplam 1 milyon 170 bin lira para cezası uygulanırken, Samsunspor’a saha olayları nedeniyle para cezası ve tribün kapatma yaptırımı verildi.
Gaziantep FK’ye ise toplam 620 bin lira para cezası ve kısmi tribün kapatma kararı alındı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Cumhurbaşkanı Bir milletin Onurudur Namusudur!
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Süper Lig’de 31. hafta dev derbiye…
1. Lig’de Kadın Hakemler Düdük Çala…
"PFDK Kararları Açıklandı 11 Kulübe…
Yusuf Ahlatcı’dan Mehter Marşı Tepk…
23 Nisan’da Çorum Belediyesi’nde an…
Okullarda Yeni Dönem 7 Basamaklı Gü…
Yeşilay Çorum’da 23 Nisan’da Makam …
Çorum’da 23 Nisan Coşkusu Yaşandı!
TBMM’de Kabul Edildi"15 Yaş Altına …
Çorum'da Bugün Hava Durumu!
Çorum Belediyesi'nin 23 Nisan Kutl…
23 NİSAN’A ÖZEL SİNEMA KAMPANYASI
Merkez Bankası Faizi %37’de Sabit T…
Yeşilay Uyardı "Çocuklarda Dijital …
Mustafa Alagöz’den 23 Nisan Mesajı …
Çorum - Boğazkale’de Geleneksel “Çi…
Vali Ali Çalgan “Bu kadim şehrin il…
Çorum FK - Sakarya Spor Deplasmanı…
Çorum İl Sağlık Müdürü Olarak 3 Yıl…
Çorum’da Okullarda Güvenlik Önlemle…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET