'TÜRKİYE 15 TEMMUZ GİBİSİNE RASTLAMADI'

ÇORUM 11 Temmuz 2017 14:37
Videoyu Aç 'TÜRKİYE 15 TEMMUZ GİBİSİNE RASTLAMADI'
A
a

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, 11-15 Temmuz Demokrasi Haftası ile ilgili dün parti binasında basın toplantısı düzenledi.15 Temmuz'un Cumhurbaşkanlığı himayesinde 81 ilde kutlanacağını belirten Karadağ, Çorum'da da Çorum Valiliği koordinesinde 11-15 Temmuz arası çeşitli etkinlikler düzenleneceğini söyledi.

15 Temmuz'u milletle birlikte dolu dolu geçireceklerini ifade eden Karadağ, Çorum'un yanı sıra ilçelerde de kaymakamlıklar koordinesinde etkinlikler düzenleneceğini kaydetti.

SADECE 15 TEMMUZ'DA DEMOKRASİ NÖBETİ TUTULACAK

Demokrasi nöbetinin sadece 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece tutulacağının altını çizen Karadağ, o gece sabaha kadar nöbet tutulacağını, diğer günlerde demokrasi nöbeti olmayacağını vurguladı.

11-15 Temmuz arası Çorum Valiliği tarafından hazırlanan programın yanı sıra AK Parti Çorum İl Başkanlığı olarak da çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini açıklayan Karadağ, 15 Temmuz'da şehit olan Çorumluların kabirlerini ziyaret edeceklerini ve parti olarak 250 şehit için okudukları 250 Hatm-i Şerifi dualayacaklarını ifade etti.

'TÜRKİYE 15 TEMMUZ GİBİSİNE RASTLAMADI'

15 Temmuz'da Türkiye'nin büyük bir badire atlattığını belirten Karadağ; "15 Temmuz'da hain darbe girişimi ile maruz kaldık. Ülkemiz büyük bir badire atlattı. 15 Temmuz'da eğer bir duruş sergilemeseydik ülkemiz parçalanmış Suriye ve Irak gibi olabilirdik. Türkiye Cumhuriyet kurulduğu günden bu yana zaman zaman darbe girişimleri oldu ancak 15 Temmuz gibisine rastlanmadı. 15 Temmuz'da milletin parasıyla en iyi şartlarda okumuş, yetişmiş hainler bir araya geldi. Dış mihrakların maşası örgüt ülkemizi yok etmek, kardeşi kardeşe kırdırmak istedi." dedi

'BUGÜN HALA O GÜNÜ ANLAMAYAN SULANDIRMAYA ÇALIŞANLAR VAR'

Konuşmasında isim vermeden Cumhuriyet Halk Partisi'ni de eleştiren Karadağ, "Bugün hala o günü anlamayan sulandırmaya çalışanlar var. O günden kendisine siyasi rant sağlamaya çalışan anlayışın olduğunu görmek bizi üzüyor.  Maalesef bazı siyasi düşünceye sahip insanlar, Türkiye'de karışıklık olsun, darbe olsun umrunda değil. Yeter ki millete rağmen bizim borumuz ötsün derdindeler. Bu düşüncedekiler şunu iyi bilmeli ki Türk milleti büyük bir sınav verdi. Allah'ın izni, milletimizin güçlü duruşuyla bundan sonra bu tür kalkışmalara izin vermeyecektir. Bunu anladıkları gün Türkiye daha yaşanabilir bir ülke haline gelecektir." diye konuştu

16 Nisan referandumu ile birlikte artık Türkiye'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını vurgulayan Karadağ, bir daha 15 Temmuzların yaşanmaması için o günün iyi hatırlanması gerektiğini belirten Karadağ, 15 Temmuz'un unutulmaması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz'u ve önceki dört günü Demokrasi Haftası olarak ilan ettiğini ve 15 Temmuz'un resmi tatil olmasının Resmi Gazete'de yayımlandığını açıkladı.

Kaynak : Hakimiyet Gazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam