“Yerel seçimlerde iktidar olunmadan genel seçimlerde iktidar olunmaz"

ÇORUM 22 Temmuz 2018 10:49
Videoyu Aç “Yerel seçimlerde iktidar olunmadan genel seçimlerde iktidar olunmaz"
A
a

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Temmuz Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıya katılarak bir konuşma yapan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, "yerelde iktidar olamayanın, genel de asla iktidar olamayacağını söyledi...

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da, yerel seçimlerde iktidar olunmadan genel seçimlerde iktidar olunmayacağını belirtti. Yüzyılın seçimi olarak nitelendirdiği 24 Haziran seçimlerinden başarı ile çıktıklarını hatırlatan milletvekili Kavuncu, seçimde herkesin üzerine düşeni yaptığını söyledi.

Önlerinde yerel seçimler gibi önemli bir sınav daha olduğuna dikkat çeken Kavuncu, “Yerel seçimlerde iktidar olunmadan genel seçimlerde iktidar olunmaz. Gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Yerelde iktidar olamadığımız belediyelerde AK Partili belediyeler olmadığı zaman hizmetler noktasında ne tür aksaklıklar, sıkıntılar yaşadığımızı en iyi o ilin sakinleri biliyor. Genel seçimlerdeki aynı ruh ve heyecanla hiçbir şey kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz. Yiğit düştüğü yerden kalkar diyerek ümmetin, gönül coğrafyamızın son umudu Türkiye dedik ve o heyecanla gece gündüz çalıştık.

Bu ruh ve heyecanlı önümüzdeki seçime hazırlanacağız. Bizi biz yapan, diğerlerinden ayıran inanmışlığımız, samimiyetimiz, adanmışlığımız ve teşkilatçılığımızdır. Bu dava “dava şuuru” ve teşkilat bilinci sayesinde bu noktalara geldi. Bundan sonrada bu minval üzere devam ettiği sürece Allah’ın izniyle hedefe doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Taşlar bir bir yerine oturuyor. Her gün her saniye devletimiz yeniden şekilleniyor. Cumhurbaşkanımız Erdoğan öncülüğünde kutlu yürüyüşümüz sonsuza kadar devam edecek” dedi.

Çorum halkının Türkiye ortalamasının üzerinde bir oyla devletine sahip çıktığını kaydeden Kavuncu, “Bizlere bu sevinci tekrar yaşatıp, güvendiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam