´Yönetim ve İyi Yöneticilik´ konusunda konferans

ÇORUM 20 Aralık 2018 07:19
Videoyu Aç ´Yönetim ve İyi Yöneticilik´ konusunda konferans
A
a

 

İSKİLİP’TE KONFERANSLAR DEVAM EDİYOR

YÖNETİM VE İYİ YÖNETİCİLİK KONFERANSI

İskilip’te okullar konferans vermeye devam ediyor. Bu sayede öğrencilerin zihin dünyaları genişletilip farklı bakış açıları kazandırılıyor.

İskilip Hacı İsmail Kavlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ´Yönetim ve İyi Yöneticilik´ konusunda konferans düzenlendi.

Konferansa ilçe milli eğitim müdürü Süleyman Atcıoğlu, İlçe Müftüsü Nurettin İçtüzer , İskilip Meslek Yüksekokulu müdür yard Abdulkadir Özdemir, Şube md Fatih Okumuş, imam hatip okullarının idarecileri ile Hacı İsmail Kavlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri katıldı.


Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim üyesi İskilip Meslek Yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Muammer Cengil tarafından İskilip Hacı İsmail Kavlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ´Yönetim ve İyi Yöneticilik´ kavramları konusunda konferans verildi. Prof. Dr. Muammer Cengil verdiği konferansta yönetim ve yöneticilik kavramlarını ayet ve hadisler ışığında farklı bir pencereden ele aldı.

Yönetim ve yöneticilik kavramları için öğrencilerin tek tek görüşlerine başvuran Prof. Dr. Muammer Cengil, farklı bir bakış açısıyla her insanın esasında bir yönetici olduğunu, ve asıl iyi yöneticinin beden, zaman, vakit, ömür, sağlık, sıhhat ve gençlik gibi sahip olunan imkan ve nimetleri iyi kullananlar olduğunu ifade etti.

Öğrencilere hem İlahiyat fakültesi hem de İskilip Meslek Yüksekokulu hakkında bilgilerin de verildiği konferansta öğrencilere ders çalışmaları ve hedef sahibi olmaları hususunda uyarılarda da bulunuldu

Soru cevap faslı ile devam eden konferans sonunda söz alan ilçe milli eğitim müdürü Süleyman Atcıoğlu öğrencilere anlatılanların hayatlarına uyarlamalarını isteyerek öğrencilik ve sorumluluklarını hatırlattı. Çalışmalarında ve üniversite sınavlarında başarılar diledi. Konferansa katılanlara ve Prof. Dr. Muammer Cengil’e güzel sunum için teşekkür etti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam