12 NİSAN KESİN OLMAMAKLA BİRLİKTE EVET

ÇORUM 28 Şubat 2017 08:35
Videoyu Aç 12 NİSAN KESİN OLMAMAKLA BİRLİKTE EVET
A
a

Sosyal medya sayfamızda paylaştığımız haber ses getirdi. "Referanduma 4 Gün kala 12 Nisan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da" AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum ziyaretinin “henüz” netleşmediğini açıkladı


 

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın referandum öncesi Çorum’a gelişiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Karadağ, yerel bir gazetenin, 12 Nisan’da Erdoğan’ın Çorum’a geleceğine yönelik haberinin “taslak program” olduğunu söyledi.

İL BAŞKANI KARADAĞ HENÜZ KESİNLEŞMİŞ TARİH YOK

“12 Nisan tarihi taslak programda olmakla birlikte kesinleşmiş bir tarih değildir” diyen Mehmet Karadağ, “12 Nisan ya da başka bir tarih netleştiğinde gerek Çorum İl Başkanlığımız gerekse Çorum Valiliğimiz kamuoyuyla paylaşacaktır” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, açıklamasında şunları kaydetti: “Sayın Cumhurbaşkanımız en son Çorum’a 2011 yılında gelmiştir. Sayın Milletvekillerimiz ve İl Başkanı olarak biz, Sayın Cumhurbaşkanımızı ısrarlı bir şekilde Çorum’a davet ettik. Hatta İl Başkanı olarak Külliye de Cumhurbaşkanımızı ziyaret ederek Çorumlunun kendisine hasret kaldığını, özlediğini açılışı yapılacak özel ve devlet yatırımı olduğunu belirterek Çorum’a davet ettik. Kendisi de Çorum’a geleceğini Çorumlu hemşehrilerini özlediğini belirterek Çorum’a gelerek yapılan yatırımların açılışını yapacağını belirtti ve özel kalem müdürü Sayın Hasan Doğan’a Çorum’un programa alınması hususunda talimat vermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın gideceği büyük iller netleştiğinde ziyaret programı arasında Çorum’un görülmemesi üzerine Çorum’a davet ısrarımızı gerek Cumhurbaşkanlık gerek Başbakanlık gerek Milletvekillerimiz ve ayrıca Ak Parti Kurucusu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyemiz Sayın Ali Yüksel Kavuştu ’ya iletilmiştir. En son geçen hafta Sayın Ali Yüksel Kavuştu, Cumhurbaşkanı Özel Kalemi ile tekrar görüştüğünde Sayın Cumhurbaşkanımızın Çorum’a gelmek istediği ve tarihin yakın zamanda netleşeceği belirtilmiştir.”

-------------------------------------------------------------

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli açılış ve etkinliklere katılmak üzere 12 Nisan’da Çorum’a gelecek. Erdoğan, yapımı tamamlanan hastaneyi hizmete açacak.Bir süredir belirsizliğini koruyan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çorum’a geliş tarihi netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan. 12 Nisan Çarşamba günü Çorum’a gelecek ve saat 14.00’de halka hitap edecek. Aynı gün Çorum Şehir Hastanesi, AHL Park AVM ve Altın Rafine Fabrikası gibi yerlerinde toplu açılış törenleri gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Çorum ziyareti sırasında 50 bin kişinin karşılaması bekleniyor.

 

ÇORUM’DA 176 YERE TOPLU AÇILIŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum ziyareti sırasında, başta Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmak üzere birçok tesisin açılışını yapacak. Açılışı yapılacak yerler arasında AHL Park AVM, altın fabrikası ve belediyenin bazı hizmetleri de yer alıyor. 176 adet açılmayı bekleyen hizmetin toplam proje tutarı ise 9 milyon 203 bin 726 lira olarak açıklandı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam