1997'de Erdoğan’a Başbakan Tayyip Sloganı

Politika 25 Haziran 2013 10:57
A
a

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasetteki kariyerini, Çorum halkının seneler öncesinden bildiği ortaya çıktı.

Hitit Üniversitesi tarihçesi için Hakimiyet Arşivi’ni tarayan Araştırmacı-Yazar Abdulkadir Ozulu, 1997 yılında Çorum’a gelen dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Başbakan Tayyip’ sloganlarıyla karşılandığını kaydetti.

 

Abdulkadir Ozulu, gazetemizin 18 Temmuz 1997 tarihli sayısında yer alan ‘Başbakan Tayyib’ başlıklı haberde Refah Partililer’in Erdoğan’a yönelik sevgi seline dikkat çekildiğini söyledi.

 

Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hayatta olduğu o dönemde Erdoğan’ın Refah Partisi’nin gelecekteki genel başkanı olarak görüldüğünü belirten Ozulu, “Siyasetteki dalgalanmalara rağmen Çorumlular, 6 yıl öncesinden Recep Tayyip Erdoğan’ı başbakan olarak ilan etmiş” tespitinde bulundu.

 

Refah Partisi Gençlik Komisyonu’nun düzenlediği ‘Gençlik Şöleni’ ve Milli Gençlik Vakfı Çorum Şubesi’nce organize edilen sünnet şölenine katılan Erdoğan, dönemin Çorum Belediye Başkanı Prof. Dr. Arif Ersoy’la birlikte Devlet Hastanesi bahçesinde bir hayrat çeşmesinin de açılışını yapmıştı.

 
Kaynak : www.hakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam