40 dakikalık İNCE kabul

Politika 10 Mayıs 2018 07:17
Videoyu Aç 40 dakikalık İNCE kabul
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile bir araya geldi. Kabul, 40 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Ankara'daki AK Parti Genel Merkezi'nde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Görüşmeye Muharrem İnce'nin kravatsız gelmesi dikkat çekti. Saat 21.00'de planlanan görüşmeye tam vaktinde gelen İnce'ye, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay eşlik etti. İnce'yi AK Parti Genel Merkez girişinde kapıda AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı. Erdoğan ile İnce arasında basına kapalı gerçekleşen kabulde Mustafa Elitaş ve Engin Altay da yer aldı. Yaklaşık 40 dakika süren kabulün ardından kısa bir açıklama yapan Muharrem İnce, "Sayın Genel Başkan'a ve AK Parti'ye seçimde başarılar diledik. Sohbet ettik, dertleştik" diye konuştu.

GÜZEL BİR SOHBET OLDU

Mustafa Elitaş ise İnce'yi uğurladıktan sonra yaptığı açıklamada, "CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Grup Başkanvekili Engin Altay birlikte geldiler. Güzel bir sohbet oldu. Birbirlerine başarılar dilediler. Sohbetin genel anlamda tarzı buydu" ifadelerini kullandı. İnce'nin "Dertleştik" dediğinin hatırlatılması üzerine Elitaş, "Güzel bir sohbet oldu. İkisi de Rizeliymiş" sözlerine yer verdi.

FİDAN İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı da kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme, 40 dakika sürdü.

HÜLLECİ CHP'LİLER DÖNÜYOR

Erken seçim kararının alınmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki 'hülle' buluşmasında alınan kararla, CHP'den İyi Parti'ye geçen 15 milletvekilinin bugün ya da yarın geri dönmeleri bekleniyor. CHP'nin aday adaylarının başvuru süresinin hafta başında dolmasına rağmen 15 Milletvekiline, aday listelerinde yer vereceği kaydediliyor.
 

Kaynak : Takvim Gazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam