9 ilde daha giriş çıkış kısıtlaması kalktı

Asayiş haber 12 Mayıs 2020 07:54
Videoyu Aç 9 ilde daha giriş çıkış kısıtlaması kalktı
A
a

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde 9 ilde daha giriş çıkış yasağı sona erdi.Adana, Diyarbakır, Mardin , Trabzon ,Ordu , Denizli , Kahramanmaraş ,Tekirdağ, Şanlıurfa için il giriş çıkış yasağı kalktı...

Başkan Erdoğan'ın krtik açıklamaları şöyle

"Emeklilerimizin bu ay maaş ödemelerini 15 Mayıs'tan itibaren yatırmaya başlayacak bayrama kadar bitireceğiz. Mayıs ayı işsizlik ödemelerini öne aldık.

16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde tekrar sokağa çıkma sınırlandırılması olacak. Pazar günü yaşlılarımız, çarşamba günü 0-14 yaş arası çocuklar, cuma günü de 15-20 yaş arasındaki gençlerimiz için sokağa çıkma yasağı kısıtlaması kalkacak.

Yani yaşlılarımız 17 Mayıs'ta 11.00-17.00, 20 yaş altı iki grup halinde 20 Mayıs ve 22 Mayıs günlerinde sokağa çıkacaktır.

Adana, Diyarbakır, Mardin , Trabzon ,Ordu , Denizli , Kahramanmaraş ,Tekirdağ, Şanlıurfa için il giriş çıkış yasağı kalktı.

Cumhur İttifakı her türlü iftira girişimine rağmen Türk bekasına sahip çıkmasında taviz vermedi. MHP lideri Bahçeli ve bu ittifaka destek veren her kesime teşekkür ederim.  Ekonomimize ve ekonomi yönetimimize kurulan sinsi tuzakların farkındayız."

 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam