A.KARABACAK 110 DELEGENİN OYU İLE YENİDEN BAŞKAN

Politika 10 Mart 2013 05:53
A
a

Çorum’da kısa sürede teşkilatlanarak ilçe kongrelerini tamamlayan Halkın Yükselişi Partisi (HYP), İl Kongresini yapıyor.

HYP Olağan İl Kongresi’ bugün  saat:13:00'de Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans salonunda başladı.Açılış şehirlere saygı duşu ve İstiklal marşının ardından Divan başkanlığı seçimi yapıldı.Divan başkanlığına ERALP ARMAKAN  üyeliklere BURCU YELEN,LEYLA AÇARYAZI seçildi.Açılış konuşmasını yapmak üzere Kürsüye  HYP İl Başkanı Ali Karabacak, geldi.Kongreye diğer illerden gelen misafirler  damgasını vurdu.A.Karabacak  kongreye gelen misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Çorum HYP olarak kısa sürede ilçe ve beldelerde teşkilatlandıklarını ve Merkez İlçe dahil çok sayıda ilçede de kongreleri başarıyla tamamladıklarını belirten Karabacak, İl Kongresi’ni de partilerine şöyle seslendi Ankara'ya iktidarın anahtarını almaya geliyoruz dedi.

Hangi siyasi düşüncede olursa olsun, partilerinin kapısının tüm kesimlere sonuna kadar açık olduğunu kaydeden Karabacak, “Bireysel çıkarların ötesinde toplumsal faydayı gözeterek siyaset yapmak isteyen herkes, partimizin bütün kademelerinde görev alabilir” dedi.
Hiç bir parti farkı gözetmeden demokrasiye inanan,inançlara inan ve saygı duyan,emeği koruyan,Dil farkı,din farkı,mezhep farkı,kültür farkı gözetmeyen bütün yurttaşlarımızla el ele ,gönül gönüle ,omuz omuza,kol kola olmaya devam edeceğiz dedi.

HYP İlçe başkanı  HAYDAR ÇİFCİ geldikürsüye.ve hükümetler yıkılmaya mecburdur dedi.
Türkiye çalışıyor üretiyor-hükümeti yönetenlerin -yandaşları -zenginleri servetlerine servet katıyorlar dedi.Baskı korkusu,işten atılma korkusu,zulum ve yargısız infaz iftiralara maruz kalan halklar  üretiyorlar.Bizler buna rağmen yine ağzımızı bozmayarak demokrasi için mücadele edeceğiz.adaletsiz bir rejmi adaletle çözeceğiz.İlkesi haksız ,servet,yolsuzluk, ihaleleriyle beslenen bu hükümet yıkılmaya mahkumdur.Değerli basın mensupları işin zor ama valiyi emniyet müdürünü belediye başkanını,Milletvekillerini karşınıza alırsanız işiniz dahada zorlaşır. Böyle durumlarda hak hukuk adalet gibi kavramları yazdıramazlar.İçeriği sizde,Yanlışı satırlarda kalır dedi.
HYP kadın kolları başkanı FATMA UZUN   konuşmak üzere kürsüye  geldi.Uzun  Günümüzde sosyal Kültürel,Ekonomik gibi ihtiyaçlara,daha fazla ihtiyaç hissedildiği kesindir.Böyle bir ortamda bütün kadınlarımızı bir çatı altında toplayarak birlik ve beraberliğimizi sağlamak gerekmektedir.Önümüzde ki seçimlerde bize daha fazla ihtiyaç duyulduğu için bu yola birlikte çıkıyoruz.Hedefe ulaşmak için,ben sizlere inanıyor,Güveniyor sonsuz başarılar diliyorum dedi....

 

 
  




  
Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam