A.S.Ceylan "Aramıza Nifak tohumu sokmak isteyenler var"

Politika 25 Mayıs 2013 23:27
A
a

Çorum Ak Parti İl başkanı Ahmet Sami Ceylan son zamanlarda Teşkilat'la Belediye Arasında ve Milletvekilleri arasında sorun varmış gibi gösterenlere seslendi. Biz bu tür hesapların içinde olmadık "Aramıza nifak tohumu sokmak isteyenler var" dedi.

A.S.Ceylan Önümüzdeki seçimlere hep birlikte hazırlanıyoruz.Bizi bir birimize düşürmek isteyenlere bu fırsatı vermeyeceğiz dedi.

CEYLAN İlçe Danışma meclisinde konuştu.Yoğun seçim çalışmalrına girmiş bulunuyoruz  Tabiki geçen yıllardan göreve devam eden tecrübeli arkadaşlarımız var biz bu seçiminde  altından kalkarız dedi.Ceylan Seçimlerde bu tecrübeli arkadaşlar her seçimde üstüne koyarak seçim kazandılar.

Yine 2014 seçimlerine birlikte gireceğiz.Yeterki biz sevgimizi,saygımızı ,birbirimize güvenimizi ve bağlılığmızı  yitirmiyelim .Aramıza sokulması istenen,aramızı açmaya yönelik nifak tohumlarının girmesine hiçbir zaman fırsat vermeyelim dedi.Hepimiz aklı selim düşünmeliyiz.Ak Parti İl Başkanları toplantısında da gördüm ki bu memlekete canını feda eden ,bu memlekete sağlığını feda eden bir başbakana sahibiz.Böyle bir başbakanın kadrosunda yer almak onur verici dedi.Seçimlerde yine ana merkezimiz ilçe başkanlığı olacak .Yeni çalışmamızda 3+3+3 = 3 Ana kademeden,3 gençlik kollarından 3 Kadın kollarından olmak üzere,9 kişilk  sandık kurulu üyelerinden oluşacak 14 Mahalemiz de yenilenmiş teşkilat çalışmaları ile yeni bir oluşum yaptık.

Ceylan Seçimlerde sandıkl listelerindeki seçmenlere tek tek ulaşacağız dedi..Sevgili başbakanımız Çorum'lu sanayicilerimize bir müjdesi oldu onu sizinle paylaşayım. Özellikle Çorum'lu sanayicimizin beklediği bir müjdeydi. 5084 sayılı Teşvik yasası 5 yıl daha uzatıldı. Ayrıca 10 ve 10'nun üzerinde işçi çalıştıran işletmelerden 31.12.2012 tarihi itibariyle teşvikten yararlanma bitmişti.Şimdi Çorum normal teşvik'te 4. bölge teşvikte ,Organize sanayide Çorum 5 bölgede hizmet alıyor.1.1.2013 tarihi itibariyle teşvikte geri yönelik  bu ay içerisinde,önümüzdeki 6. ay'da çıkacak yasayla ,4 Bölgedeki işletmeler 4 Yıl 5.Bölgedeki işletmeler 5 Yıl süreyle tekrar 1.1.2013  tarihinden geçerli olmak şartıyla başlayacak.İşletmelerle devlet arasında 5 aylık bir mahsublaşma söz konusu olacaktır dedişu. Şuan bu yasa mecliste yürürlüğe girmek için  beklemektedir dedi.
.  
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam