Abdulkadir Şahiner Yargılanmaya başladı

ÇORUM 4 Mart 2021 11:21
Videoyu Aç Abdulkadir Şahiner Yargılanmaya başladı
A
a

Sungurlu’nun İyi Partili Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner hakkında Ticaret ve Sanayi Odasında başkanlık yaptığı dönemde 167 bin liralık oluşan “zimmet” ile ilgi açılan davanın ilk duruşması dün Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü...

ABDULKADİR ŞAHİNER YARGILANMAYA BAŞLADI

Sungurlu’nun İyi Partili Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner hakkında Ticaret ve Sanayi Odasında başkanlık yaptığı dönemde 167 bin liralık oluşan “zimmet” ile ilgi açılan davanın ilk duruşması dün Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.

Behiç Akkaş’ın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilmesinin ardından müfettişlerin geçmişe dönük yaptıkları incelemelerde, muhasebe kayıtlarında 167 bin lira kasada açık bulunduğu ve zimmetin oluştuğu tespit edilmişti. Müfettişlerin hazırladığı raporla Cumhuriyet Savcılığına dönemin TSO Başkanı Abdulkadir Şahiner ve Genel Sekreter Mehmet Fenercioğlu hakkında suç duyurusunda bunuldu. Şahiner ve Fenercioğlu için “zimmet” suçundan 5 yıldan 12 yıla kadar haklarında Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı.

İlk duruşması dün gerçekleştirilen davaya Mehmet Fenercioğlu katılırken Abdulkadir Şahiner katılmadı. Fenercioğlu’nun savunmasını yaptığı duruşma eksik evrakların tamamlanması için 26 Mayıs 2021 tarihine ertelendi. 

Kaynak : Sungurlu Haber Gazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam