AHLATÇI'DAN ÇORUM SPOR'A 1 MİLYON BAĞIŞ

ÇORUM 22 Eylül 2016 18:14
Videoyu Aç AHLATÇI'DAN  ÇORUM SPOR'A 1 MİLYON BAĞIŞ
A
a

Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Çorum Belediyespor’a 1 milyon lira bağışta bulunurken, şampiyon olunması halinde 500 bin lira daha vereceğini taahhüt etti.

Ahlatcı Grup, Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren
Çorum Belediyespor’a tarihi bir bağışta bulunarak büyük bir katkı sağladı.

 ahlatci-rekor-bagis

Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Çorum Belediyespor’a 1 milyon lira bağışta bulunurken, şampiyon olunması halinde 500 bin lira daha vereceğini taahhüt etti.

Çorum Belediyespor Yönetimi, kulübe maddi destek arayışları çerçevesinde işadamlarına yönelik ziyaretlere başlarken, bu ziyaretlerin ilki bugün Ahlatcı Grup’a yönelik gerçekleştirildi. Kulüp Başkanı Zeki Gül, beraberinde Mali İşler Sorumluları Mustafa Ercan ve Nadir Solak ile birlikte Ahmet Ahlatcı’yı ziyaret etti. Başkan Zeki Gül, profesyonel takımlarda yöneticilik yapmanın zorluklarına dikkat çekerken, “Her adım para demek. Bir maçın maliyeti 100 bin lira civarında. Biz de bu giderleri karşılayabilmek için kaynak arıyoruz. İşadamlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

 

ahmet ahlatcı forum çorum (2)
 

Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı da, Çorum’da sporu belli bir noktaya getirdiği için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti. Belediyespor’a 1 milyon lira bağış yapan Ahlatcı, takımın şampiyon olup 2. Lige yükselmesi halinde 500 bin lira daha vereceğini taahhüt ederken, “Ben Çorum sevdalısıyım. Çorum için yapmayacağım şey yok. Çorum Belediyespor da Çorum’un en önemli tanıtım aracı. Bu yüzden desteklenmesi lazım. Diğer işadamlarımızı da Belediyespor’a destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Ahmet Ahlatcı’nın Belediyespor’a 1 milyon lira bağışta bulunması ve şampiyonluk halinde 500 bin lira daha vereceğini açıklaması büyük yankı uyandırdı. 1 milyon lira, Çorum tarihinin en büyük bağışı olarak değerlendirildi.

untitled-19-550x300

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam