Ahlatcı Holding 1 Milyon 510 Bin Lira bağışta bulundu

ÇORUM 7 Nisan 2020 15:55
Videoyu Aç Ahlatcı Holding 1 Milyon 510 Bin Lira bağışta bulundu
A
a

Ahlatcı Grup Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına 1 milyon 510 bin lira bağışta bulundu.


Çorum’da bir çok sektörde yatırımları bulunan Ahlatcı Grup, tüm dünyayı etkileyen corona virüs salgını sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına 1 milyon 510 bin lira bağış yaptı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele sürecinde hiçbir çalışanını işten çıkarmayacağını açıklayan şirketler arasına giren Ahlatcı, istihdamı koruyarak çalışanları ile güven tazelerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına da 1 milyon 510 bin lira bağışta bulundu.

Kentte altın döviz, enerji. Sağlık, otomotiv, gayrımenkul ve finans sektörlerinde yatırımları bulunan Ahlatcı Holding, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına 1 milyon 510 bin lira rekor bağışta bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlattığı milli dayanışma kampanyasına kamu ve özel sektör, sivil toplum kuruluşları ile ünlü isimler de destek açıklamaları yapıyor.



AHLATCI 1 MİLYON 510 BİN TL BAĞIŞLADI
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam