AHLATCI FUARIN GÖZDESİ

Ekonomi 25 Mart 2013 18:17
A
a

21-24 Mart 2013 tarihleri arasında mücevher ve saat endüstrisi, sektörün en önemli etkinliği olan Istanbul Mücevher Fuarı’nda 36. kez bir araya geldi.

Fuar, Doğu Avrupa’dan Yakın Asya’ya, Rusya’dan Ortadoğu’ya Kuzey Afrika’dan Türki Cumhuriyetler’e kadar dünya çapındaki en önemli alıcılarla tanışma ve işbirliği imkanı sağladı. Fuarda Çorum’u her yıl olduğu gibi yine Ahlatcı temsil etti.

 

36. İstanbul Jewelry Show'da en çok ilgi çeken stantların başında Ahlatcı Kuyumculuk geldi. Tamamen kendi üretimleri olan bilezik ve alyanslarla dünya vitrinine çıkan Ahlatcı Kuyumculuk bu yıl 10. kez İstanbul'da fuara katıldı. Bilezik ve alyans üretimi yapıp Anadolu'dan katılan tek firma özelliğini sürdüren Ahlatcı, dünya devleriyle yarışıyor. Atasay'ın sahibi ünlü işadamı Cihan Kamer dahil pek çok altın sektörünün devinin ziyaret ettikleri Ahlatcı standı fuar boyunca dolup taştı. 14 kişilik ekiple adeta çıkarma yapan Ahmet Ahlatcı'ya en büyük katkıyı ise kızı Yağmur ve toptan satış sorumlusu oğlu Ahmet Emin yaptı. Ahmet Ahlatcı, eşi Sibel hanım ile en küçük oğlu Ateş Ahlatcı'nın da görev aldıkları fuarda beş gün boyunca binlerce kişiyi ağırlayan ekibin Çorum'u temsil etmenin önem ve sorumluluğu ile hareket ettiğini vurguladı.

 

Ahlatcı Kuyumculuk toptan satış sorumlusu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Emin Ahlatcı, 10. kez katıldıkları fuarda büyük deneyim kazandıklarını, yurtdışı ve içi bağlantılarıyla iş hacmini geliştirdiklerini ifade etti.



 
Kaynak : Hakimiyet
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam