Ahmet Sami Ceylan Çorum'da Hedefimiz %70

Politika 28 Nisan 2013 13:07
A
a

TÜRKİYE'NİN SADECE BATI'SINDA SİYASET YAPMAKLA MİLLİYETCİLİK OLMUYOR

Ahmet Sami Ceylan Konuşmasına şöyle başladı;

Salonu erken saat'de sabah sabah dolduran bütün Teşkilat üyelerimize  teşekkür ederek konuşmama başlamak istiyorum. Değerli arkadaşlar
bu yıl 1.aydan itibaren 14 İlçe  merkez ilçemizde dahil çalışmalarımızı bu ay'da bitirdik.Hesaplarıma göre Aylık  26 toplantı yapıyoruz .Günlük bazen bir bazen iki toplantımız oluyor bazende Toplantılarımıza da genelde  ya bakan ya da genel merkez bünyesinde görevli milletvekili arkadaşlarımızı misafir ederek katılımlı toplantılarımız yapıyoruz dedi.Ak Part ilde ay adeta 30 gün değil 40 gün yapıyor, bize ay yetmiyor arkadaşlar.Biz bu yoğunluktan gayet memnunuz  sıkıntımız yok dedi.
Toplantılarımız dolu dolu geçiyor,değerli arkadaşlarım 11 Ağustos 2001  bu şanlı yürüyüşe çıktığımızda  genel başkanımız  şunu söylemişti.
"Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" demişti. Bazı şeyleri Türkiye'de bunlar olamaz ,bunlar konuşulamaz ,bunlar yapılamaz denen herşey değişti ve oldu.

Eğitim'de Sağlıkta,Ulaştırmada,Sosyal alanda nekadar gözle görünürşey varsa hepsi oldu dedi.Bunlardan sadece Sağlık sektöründe değil ekonomide,milli eğitimde de değişimler yaşandı.

Belediye başkanımızdan Allah razı olsun Kültür sitesinin yıkımını gerçekleştirdi. Kültür sitesinin Önünde o merdivenlerini üstünde ben lise de okurken 2. el kitab alıyorduk bu ülke oralardan buraya geldi dedi.Ceylan bunları niye anlatıyorum anlamayanlara,duymayanlara bunları anlatacağız hatırlatacağız arkadaşlar,IMFye borçumuz kalmadı,IMF'ye 5milyar dolar borç verdik.Yunanistanın Türkiye'ye olan doğal gaz borcu 350 milyon sildik.Eğitimde  tablet ve akıllı bilgisayarlara geçtik ,Otoban  ve bölünmüş yollar yaptık,biz  bunları anlatacağız, anlamaynalarda  ister bunu Metre ile isterlerse Gram'la neyle ölçüp biçip aramızdaki farkı nasıl anlarsalar o şekilde görsünler ki, anlatın bunları tek tek anlatın dedi.
 
Ceylan Muhalefetede  seslenerek Bu işler kuru laflarla olmuyor ,Kuru ve ucuz milliyetciliğin arkasına sığınmasınlar .Terör ve kan'dan faydalanan siyasetcilerin hevesleri sona erecektir. Siyaset sadece Batı da yapılmaz ,siyaset Edirne'den Kars'a kadar yapılır dedi.   Kimi siyasetcilerde kendi iç çekişmelerinin mücadelesini vermektedirler.Biz birbirimize kenetlenerek mahalli seçimlere en iyi şekilde hazırlanmamız gerekmektedir dedi.
Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam