AK KENT MAHALLESİ KARADAĞ'DAN KARAKOL İSTEDİ

ÇORUM 13 Mart 2017 22:17
Videoyu Aç AK KENT MAHALLESİ KARADAĞ'DAN KARAKOL İSTEDİ
A
a

Video Haber İzle: AK PARTİ Çorum Merkez İlçesi Akkent Mahallesi'nde Seçim Bürosu Açtı.Açılışını İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları başkanı Meryem Demir,Gençlik kol.başk.Burak Köse,Ertuğrul Eren, Mahalle teşkilatının gerçekleştirdiği törene, Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler'le birlikte mahalle sakinleri de iştirak etti.


Açılışa yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri istek ve taleplerini iletirken yaşadıkları sorunları da dile getirdiler.

Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma tarafından kendisine ev tahsis edilen mahalle sakini Elif Tamaç da yaşadığı sıkıntıyı Karadağ'a bizzat ileterek çözüm bulunmasını istedi. Aynı zamanda engelli bir çocuk annesi olan Elif hanım; " Başkanım mahhallemizde yaşanan asayiş olaylarına müdahale konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Biz de mahallemizde karakol olmasını istiyoruz. Bu şekilde yaşanan olaylara daha hızlı müdahale edileceğini düşünüyor ve yardımlarınızı bekliyoruz" dedi.

Sorunu büyük bir dilkatle dinleyen Başkan Karadağ; " Konu muhtarımız tarafından da bize iletişmiştir. Yaşanan sorunların bilincinde ve takibindeyiz. Daha önce merkezde birleştirilmesine karar vermiş olduğumuz karakolun mahallelerde kurulması noktasında Sayın Valimiz Necmettin Kılıç Beyefendiden de desteklerini bekliyoruz. Bu noktada sorunun en kısa sürede çözüleceğini ümit ediyoruz." şeklinde konuştu.

Açılışı gerçekleştirilen seçim bürosunda da verilen ilk söz "Evet" oldu.



Kaynak : Haber10.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam