Ak Parti Adayları içinde Mehmet Karadağ'ı İsmi Favori görünüyor

ÇORUM 6 Eylül 2018 19:57
Videoyu Aç Ak Parti Adayları içinde Mehmet Karadağ'ı İsmi Favori görünüyor
A
a

Çorum Belediye Başkan Adaylık süreci hızlandı.AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Genel Merkezde ve Ankara bürokrasisini yakından tanıyan isimlerin başında geliyor. Çorum’a yapılan ve yapılacak olan projeleri de anlatan Karadağ, şunları söyledi; “İlimiz halkına, Hızlı Tren ve Yük Trenini getirmek olmazsa olmazımız kısaca kırmızı çizgimiz olacaktır dedi...


Ak Parti Çorum İl Başkanı Avukat Mehmet Karadağ, teşkilat içerisinde yaptığı başarılı uygulamalar ve Çorum için hazırladığı projeler ile halkın gözdesi olmayı başardı. Avukat Mehmet Karadağ, Ak Parti’deki siyasi hayatına 2001 yılında Çorum Merkez İlçe Kurucu Başkanı olarak başlayıp bu görevde yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde daha sonra İl Başkanlığı görevine getirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Başkanlığı döneminde 5 yıl başkanlık yaptı. 10 yıl siyasetten uzaklaşmadan AK Parti’de ara verdiği görevine dönemin Başbakanı ve Genel Başkanı Binali Yıldırım’ın takdirleri ile 25 Ekim 2016 tarihinde yeniden döndü.

HEP BİRLİKTE YENİDEN ÇORUM DİYORUZ

Çorum halkının müreffeh seviyesini yukarı çıkartmak için yapılan ve yapılacak hizmetlerin neler olması gerektiği konusunda her ay düzenli bir şekilde Milletvekilleri, İlçe Başkanları, İl, İlçe Belediye Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları, AK Parti Çorum İl Genel Meclisi grup üyeleri ve Ak Parti Çorum Belediye Meclisi grup üyeleriyle uyum içerisinde istişare ve değerlendirme toplantıları düzenledi. Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan bu çalışmalar meyvelerini Çorum’a yatırım olarak verdi. Teşkilat çalışmaları ile de genel merkezin takdirini kazandı.



HIZLI TREN VE YÜK TRENİ
KARADAĞ'IN YAKIN TAKİBİNDE


Çorum’a yapılan ve yapılacak olan projeleri de anlatan Karadağ, şunları söyledi; “İlimiz halkı, sanayi ve iş adamları bakımından önem arz eden bir husus olarak Hızlı Tren ve Yük Treni projesi ile Çorum-Samsun ve Çorum Ankara bağlantı yolu projesini hayata geçiriyoruz.

Çorum-İstanbul arasında Kırkdilim Mevkiinde Cumhuriyet Tarihinin en büyük yatırımı ile yapılacak viyadük ve tünellerle Çorum-İstanbul bağlantı yolu sorununu çözüyoruz. Karadeniz Bölgesi’ni İç Anadolu’ya bağlayan en önemli güzergâhları arasında yer alan ve adını yol üzerindeki 40 virajdan alan Kırkdilimi, 480 milyon liraya mal olacak tünel ve yol yapım çalışmalarıyla birlikte sürücülerin korkulu rüyası olmaktan çıkarıyoruz.


Çorum-İstanbul arasında Kırkdilim Mevkiinde Cumhuriyet Tarihinin en büyük yatırımı ile yapılacak viyadük ve tünellerle Çorum-İstanbul bağlantı yolu sorununu çözüyoruz. Karadeniz Bölgesi’ni İç Anadolu’ya bağlayan en önemli güzergâhları arasında yer alan ve adını yol üzerindeki 40 virajdan alan Kırkdilimi, 480 milyon liraya mal olacak tünel ve yol yapım çalışmalarıyla birlikte sürücülerin korkulu rüyası olmaktan çıkarıyoruz.

HER CUMA GÜNÜ HASTALARI ZİYARET EDİYOR

Bir yandan teşkilat çalışmaları ile koştururken bir yandan da Çorum halkı ile iç içe olmayı kendine hedef koyan Karadağ, gençlerin mutlu günlerinde yanında olmakta, bizlerin bu günlere gelmesinde büyük emek harcayan büyüklerimizi ise her Cuma günü gerek hastanede gerekse evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Özellikle her Cuma günü hastanede hasta ziyaretleri rutin hale geldi. Halkın her sorununa çözüm üreterek onların yüzünde bir tebessüm oluşturmak için gönüllerinde yer almayı başardı.


 

ÜNİVERSİTE VE İŞADAMLARI İLE ORTAK ÇALIŞMA

Çorum’un sorunlarının belirlenmesi ve çözüm noktasında herkesle işbirliği yapmaktan kaçınmayan Karadağ, Çorum’un ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla Üniversite ve TSO ile iş birliği içerisinde bir çalışma yaparak “Çorum’un Sorunları ve Çözüm Önerileri” adlı bir çalıştay gerçekleştirdi. Yapılan çalıştaylar sonunda iş adamları, STK, üniversite, teşkilatlar ve belediyeler ile toplantı gerçekleştirerek bu sonuçları değerlendirdi.

16 yıllık iktidarları döneminde Çorum için yapılan ve yapılacak olan yatırımlar, projeler ve çalışmalar milletvekilleri ile yapılan istişare toplantıları neticesinde hayata geçirildiğini ifade eden Karadağ, “Bu toplantılar ile Ulaştırma ve Haberleşme, Eğitim, Sağlık, Adalet, Orman ve Su İşleri, Enerji ve Tabi Kaynaklar, Çevre ve Şehircilik, TOKİ, İlBank, Gıda ve Tarım ve Hayvancılık, Aile ve Sosyal Politikalar, Gençlik ve Spor, Kültür ve Turizm, Vakıflar, Bilim Sanayi ve Teknoloji, İç İşleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Çalışma ve Kalkınma ajansında ki yatırımlarla ilimiz 14.92 milyar TL. yatırım almıştır” diye konuştu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam