AK Parti Çorum İl Başkanı bugün belli oluyor

ÇORUM 25 Ekim 2016 09:13
Videoyu Aç AK Parti Çorum İl Başkanı bugün belli oluyor
A
a

SONDAKİKA : Çorum AK Parti İl Başkanlığına 17 il başkan adayı arasından iki isim Bir asıl,bir yedek olmak üzere Başbakan Yıldırım'ın önünde . AK Parti Grup Toplantısı Konuşmasından sonra bu iki isim Başbakan Yıldırım'la konuşacak. Çorum Ak parti'de bir kişinin dosya ile Başbakan Yıldırım'ıla görüşmesi bekleniyor.


AK PARTİ KARADAĞ DEDİ

AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım son noktayı koydu. Çorum AK Parti’de istifalarla boşalan Çorum İl Başkanlığı görevine Av. Mehmet Karadağ getirildi.

Çorum Ak Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ'ın ilk açıklması Sayın Başbakan'ımız Çorum İl Başkanlığı görevini tarafıma tevdi etmişlerdir.Allah utandırmasın...


AK Parti Çorum İl Başkanlığı görevine partinin eski İl Başkanı ve İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Avukat Mehmet Karadağ getirildi. AK Parti’de Çorum İl Başkanı bugün belli oldu. Genel Merkezin yaptığı çalışmalar sonucunda Ankara’da 4 aday Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü. AK Parti Çorum İl Başkanlığı görevine Başbakan Binali Yıldırım tarafından Mehmet Karadağ atandı.


****************************************************
AK Parti Genel Merkezi’nde bu gün yapılacağı belirtilen görüşmeye, Av. Ömer Kılıç, Av. Kenan Yaşar, Av. Mehmet Karadağ ve Eyüp Arslan’ın katılacak.AK Parti Genel Merkezi 17 il başkan adayı arasından belirlediği 4 ismi genel merkeze davet edildi.AK Parti Grup Toplantısı Konuşmasından sonra  Ak Parti Teşkilat Başkanı Genel Başkan Yardımcısı. Mustafa ATAŞ'la görüşecek ve dört isim ikiye düşecek. Görüşme sonrası iki isim Başbakan Binali Yıldırım'ın önüne çıkacak.Düğüm burada çözülecek. 


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam