AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI KARADAĞ ESNAFIN NABZINI YOKLADI

ÇORUM 31 Mart 2017 18:58
Videoyu Aç AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI KARADAĞ ESNAFIN NABZINI YOKLADI
A
a

AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çorum, Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek hem sorun dinledi, hem de 16 Nisan'da yapılacak Referandum seçimleri için esnafın desteğini istedi...


16 Nisan Pazar günü yapılacak olan halk oylaması için Adalet ve Kalkınma Partisi İl teşkilatının çalışmaları devam ediyor.


AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ'ın,yeni durağı Çorum Sanayi Sitesi oldu. Ekibiyle birlikte sanayi esnafını tek tek ziyaret eden Karadağ, esnafın yoğun ilgisi ile karşılandı.
Ak Parti İl başkanı Mehmet Karadağ,da esnafla kucaklaşarak hem hayırlı işler diledi, hem de sorunlarını ve taleplerini dinledi.AK Parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde Karadağ, hem referandum süreci ile ilgili nabız yokllaması yaptı, hemde AK Parti Heyeti 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları hakkında sanayi esnafına detaylı bilgiler verip, “Evet” oyu istediler.

Esnafının taleplerini not alan İl Başkanı Karadağ,"Bu tarih bizim için çok büyük önem arz ediyor. Türkiye’de artık bu meselenin sadece Ak Parti’nin yada Cumhurbaşkanının meselesi olmadığı açıktır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin de destekleri ile halk oylamasında alnımızın akıyla çıkacağız. Bu mesele tüm Türkiye’nin meselesidir. Siyasi parti seçimi yapılmadığının altını çizen Karadağ, "Bu seçim milli irade ile vesayet rejiminin oylanacağı seçimdir ifadelerini kullandı.Ak Parti İl başkanı Mehmet Karadağ,16 Nisan'da Çorumluların EVET diyeceğini söyledi.

Ak Parti İl başkanı Karadağ Küçük Sanayi Sitesine taşınan Çorum Çocuk Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek,Seçim çalışmalarına çay molası verdi,Polis memurları ile hasbihal yaptı.Ziyarete Çorum eski İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı'nın Çocuk şube müdürlüğünü ziyaret etmesi,sohbeti koyulaştırdı. Arabasının bakımı için Zorlu Oto döşemeye geldiğini ifade eden Tarancı,Çorum özlemini Elvan Zorlu ile konuşarak giderdi. Ak Parti İl başkanı Karadağ müsade isteyerek seçim çalışmlarına kaldığı yerden devam etti...
 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam