Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu "Ayaklarına Cennetin Serildiği Kadınlarımıza Partimizin Her Alanında İhtiyaç Duymaktayız"

ÇORUM 26 Haziran 2016 03:56
Videoyu Aç  Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu "Ayaklarına Cennetin Serildiği Kadınlarımıza Partimizin Her Alanında İhtiyaç Duymaktayız"
A
a

Cuma günü Haznedar Sofrası’nda gerçekleşen iftar yemeğine, AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, Kadın Kolları Başkan Vekili Meryem Demir, 14 İlçenin AK Parti Kadın Kolları Başkanları ve eşleri katıldı. Programa daha sonra katılan AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da bu anlamlı iftar yemeğinde kadınlara verdiği desteği katılımıyla bir kez daha göstermiş oldu.


Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, kadın kollarının gelecekteki çalışmaları ile ilgili istişare toplantısı yapmak için bir araya geldiklerini belirterek, “Bundan sonraki süreçteki yol haritamızı belirlemek için böyle bir program tertip edildi. Nasıl çalışmalar yapabiliriz.

İlçeler arası diyalog, kaynaşma ve ana kademe olarak merkez kadın kollarımızla nasıl bir istişare yapılabilir, ne gibi hizmetlerde bulunabiliriz, partimizin menfaati ve lehine olabilecek ne gibi çalışmalarda bulunabiliriz. Bunların istişaresini yapmak üzere bir araya geldik. Ramazan-ı Şerif’in anlamına uygun olarak birlik ve beraberlik ayında kadın kollarımızla bir araya gelmek istedik.” dedi.

Kadın Kollarının başarılı çalışmalarını takdirle dile getiren Bekiroğlu; “Kadın Kollarımız iftar sonrası ev ziyaretleri yaparak, teravih namazı sonrası da programlar düzenleyerek vatandaşlar ile bir araya geliyor. AK Partili kadınların çalışmaları herkes tarafından takdir topluyor. Kadınlarımız bizler için çok değerlidir, nasıl ki yuvayı dişi kuş yapar, bu her kurum için geçerlidir. Bizler davamızı ve teşkilatımızı yuvamız bilip o denli sahiplendiğimizdendir ki bu yuvayı ayakta tutmak adına siz kadınlarımıza çok daha önemli görevler düşmektedir. Kadınlar bizlere Allah’ın emanetidir. Kadının söz sahibi olmadığı hiçbir proje başarıya ulaşamaz hep bir yanı eksik kalır.

Ben gerek il gerekse ilçe kadın kollarımıza bu zorlu yolculukta başarılar diliyor ve çalışmalarınızda her daim yanınızda olacağımızı da belirtmek istiyorum.” diyerek, kadına verilen önemi ve gerekliliği dile getirerek katılımcıları onore etti. Mübarek Ramazan ayını uğurlamaya yaklaştığımız bu günlerde rehavete kapılmadan çalışmalara aynı hız ve istekle devam etmeleri gerektiğini belirten Başkan Bekiroğlu; “Her an seçim olacakmış gibi ilçe teşkilatlarının hazır olması gerekir.

Bu anlamda Kadın kollarının başarılı çalışmalarından her zaman memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Ayaklarına cennetin serildiği kadınlarımıza partimizin her alanında ihtiyaç duymaktayız. Bilinçli siyaset ve bilinçli siyasetçi yetişesi için çok önemli bir adım olan, Siyaset Akademisi’ne özellikle kadınlarımızdan yoğun katılım bekliyoruz. Teşvik etmek adına pozitif ayrımcılık yaptığımız kadınlarımız daha önce de belirtmiş olduğum gibi bu fırsattan indirimli yararlanabilecekler. Amacımız kadınlarımızı aktif siyasete çekebilmek, daha etkin yerlerde söz sahibi olabilmelerine destek olmaktır.” Diyerek kadınların siyasette daha çok yer almaları gerektiğinin altını çizdi. Programda; AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da yaptığı konuşmayla kadın istihdamı ve kadın kooperatifleri kurulması konularında yaptığı çalışmalar hakkında kadın kolları başkanlarına bilgi verdi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam