AK Parti Çorum İl Başkanlığı Adnan Menderes'i Andı

ÇORUM 17 Eylül 2018 15:37
Videoyu Aç AK Parti Çorum İl Başkanlığı Adnan Menderes'i Andı
A
a

AK Parti İl Başkanlığı, merhum Başbakan Adnan Menderes’in idam edilişinin yıl dönümü sebebiyle anma programı düzenledi. Çorum Hürriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen anma programına, AK Parti Çorum Milletvekilleri A.S.Ceylan, O.Kaya ve E. Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, ilçe belediye başkanları...


Ak Parti Çorum  ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile AK Parti teşkilat yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. 
Parti genel merkezi tarafından 81 ilde ortak olarak hazırlanan basın açıklamasını ise, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ okudu. 
Karadağ, 27 Mayıs darbesinin Türkiye’de tamir edilmez tahribatlara yol açtığını belirterek, milletin hafızasında büyük bir acıyla yer etmiş bu darbe ve cinayetlerin benzerlerinin tekrarlanmasına asla izin verilmeyeceğini vurguladı.

Partililerin “Demokrasi Mimarı Menderes”, “Vatan, millet ezan dedi”, “Dünyaya meydana okuyan bir efelik”, “Son sözü millet söyler”, “Yeter Söz Milletin”, “Dar ağacında Bir Adam”, “Ardında Milyonlarca Can” yazılı dövizleri taşındığı görüldü. Program basın açıklamasının ardından sona ererken, milletvekilleri ve beraberindekiler vatandaşlara broşür dağıttılar.


Görüntünün olası içeriği: 13 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise
Görüntünün olası içeriği: 15 kişi, takım elbise ve açık hava
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam