Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç,merkezde Mahalle başkanlarımızla birlikte üyelerimizi güncelleme gibi çok önemli bir çalışma yürütüyoruz.

ÇORUM 17 Şubat 2016 16:16
Videoyu Aç Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç,merkezde Mahalle başkanlarımızla birlikte üyelerimizi güncelleme gibi çok önemli bir çalışma yürütüyoruz.
A
a

Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç yaklaşık bir haftadır süren üye bilgileri güncelleme çalışmasını tüm hızıyla sürdürüyor.Yaklaşık Çorum Merkezde 55 bin üyesi ,14 Mahalle,1 Belde,200 Köy bulunan Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı’nda, Mahalle Başkanlarımız,tarafından önemli bir çalışma yürütülüyor dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç, Çorum Merkezde 14 Mahalle,200 Köy,1 Beldemiz var. “Sayısı 55 bin 700 üyesi bulunan üyelerimizi tek tek evlerinde ziyaret ederek ve bulamadıklarımızı arayarak,üyenin iletişim bilgilerini  sağlıklı bir şekilde yerine getireceklerini söyledi.Telefonu ve adresi değişmiş olan üyelerimizden yeni bilgilerini alıyoruz.İlgisi ve bilgisi bulunmayan üyelerimizi yeniden değerlendiriyoruz dedi.Teşkilatımızıa bağlı Mahalle başkanlarımız,yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve mahalle başkanlarımız ile birlikte bu çalışmayı 31 Mart'a kadar devam edeceğiz. Şuan bize gelen bilgiler arasında 4.900 Üyemiz nakil yoluyla Çorum dışına giden üyelerimiz var.  Ak Partiye üye olmak isteyen vatandaşlarımızın da partiye kaydını gerçekleştiriyoruz .       

Anaç ; Merkez İlçe Teşkilatı olarak bu çalışmalar sürerken tabi diğer yandan taziye ziyaretleri ve umre ziyaretlerimizi de gerçekleştirmeye devam ediyoruz . Biz seçimden seçime sahaya çıkan bir parti değiliz. Bu nedenle önümüzdeki süreçte seçimden çok daha fazla aktif olacağız. Çorumun her sokağında AK Parti'nin izi olacak" ifadelerini kullandı.





 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam