Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç "Edebim el vermez edepsizlik edene"

ÇORUM 25 Mayıs 2016 13:10
Videoyu Aç Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç  "Edebim el vermez edepsizlik edene"
A
a

CHP grup toplantısında gerçekleşen küfürlü protestonun ardından Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç yapmış olduğu açıklamada; Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç "Edebim el vermez edepsizlik edene"dedi.

CHP grup toplantısında gerçekleşen küfürlü protestonun ardından Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç yapmış olduğu açıklamada;

"Yapılan çirkinliğe kayıtsız kalmak mümkün değil. Bu ne densizlik, bu ne kendini bilmezliktir diyeceğim de aslında tam da kendileri gibi davranıp, kendilerine yakışır şekilde konuşmuşlar, şaşmamak lazım.

Allah korkum yok diyen, teröriste arkadaş, canı yanan şehit yakınına terörist diyen zihniyetten ne beklenirdi ki.

Sen kalk utanmadan bir ülkenin Cumhurbaşkanına ve ona inanan insanlara topluca hakaret ettir. Sonra da saygı bekle. Ve bunu hiç utanmadan, yüzün dahi kızarmadan TBMM çatısı altında gerçekleştir. Utanmak için edebe, kızarabilmesi için de bir yüze ihtiyaç vardır elbette.

Gerekli cevabı gereken şekilde vermiş zaten Cumhurbaşkanımız. Bize de şimdilik sükut yakışır. Yunus Emre'nin de dediği gibi; Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. Şunu bilin ki bu susmuş halimiz. Varın ötesini siz düşünün artık! " diyerek tepkisini dile getirdi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam