Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç Ak Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

ÇORUM 14 Ağustos 2016 12:44
Videoyu Aç Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç Ak Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı
A
a

Başkan Yaşar Anaç, mesajında Ak Parti'nin kurulduğu günden bugüne kadar hep güçlü Türkiye için çalıştığını ve Türkiye'nin bu yolda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.



Ak Parti Merkez İlçe Başkan Anaç kutlama mesajında şunları ifade etti: "Bundan tam 15 yıl önce bugün, 14 Ağustos 2001'de Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız  Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin kilometre taşı olmuştur.

AK Parti 15 yıl boyunca demokrasi, milli iradeye saygı, siyasi ahlak ve erdem açısından Türk siyasi hayatına yüksek değerler kazandırmıştır. Kurulduğu gün 'Her Şey Türkiye İçin' parolası ile başlayan bu kutlu yürüyüş sayesinde ülkemizde birçok hizmet halkla buluşmuştur.

AK Partimizin ak kadroları ile Türkiye 2023, 2053, 2071 hedeflerine adım adım ilerlemektedir. Tüm bu hizmetlere karşın Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesini hazmedemeyen, karalıktan beslenen şer odaklarının içeriden ve dışarından yapılan hain saldırıları gün geçtikçe artmaktadır.

En son FETÖ/PDY terör örgütünün teşebbüs ettiği darbe girişimi milletimizin iradesine yapılmış alçakça bir saldırıdır. Milletimiz ülkemiz üzerinde oynanan bu hain oyunu birlik ve beraberlik içerisinde dik duruşuyla bozmuştur. 15 Temmuz gecesi yaşanan hain girişim esnasında uçaklara, tanklara, bombalara karşı göğsünü bu millet için siper eden, vatan için canını veren tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralanan gazilerimize de acil şifalar diliyor, bu duygu ve düşüncelerle, AK Partimizin 15. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını yüce rabbimizden niyaz ediyorum." 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam