AK Parti Çorum Merkez İlçe'nin sandık ordusu referanduma hazır!

ÇORUM 17 Ocak 2017 22:47
Videoyu Aç AK Parti Çorum Merkez İlçe'nin sandık ordusu referanduma hazır!
A
a

AK Parti Çorum Merkez İlçe 7000 bin kişilik seçim kurulu oluşturduklarını söyleyen  başkan Erhan AKAR Teşkilatımız referanduma hazır!.. 



AK Parti Çorum Merkez İlçe'nin sandık ordusu referanduma hazır!..


AK Parti Çorum Merkez İlçe 7000 bin kişilik seçim kurulu oluşturduklarını söyleyen  başkanı Erhan AKAR Teşkilatımız referanduma hazır!.. 
Mahalle Başkanları toplantısında konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, "15 Temmuz gecesinin taçlandırmasını,referandum gecesi zaferle çıktığımızda tamamlayacağız" dedi

Erhan AKAR  Merkez İlçe  yönetim kurulu toplantısına katılan,Çorum'daki 14 Mahalle Başkanına seslendi.Başkan Akar bu teşkilatın çekirdeğini ve omurgasını Mahalle teşkilatlarımız  oluşturuyor dedi.

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, "Teşkilatımızın omurgasını oluşturan mahalle başkanlarımızla bir aradayız ve çok mutluyuz" diyerek başladığı konuşmasında, "Bu toplantıyı önemsiyoruz. Çünkü  mahallelerimiz, bizim seçim zaferlerimizin merkez noktasıdır. Başta mahalle başkanlarımız olmak üzere tüm teşkilatımıza yürekten teşekkür ediyorum. Yeni Türkiye'ye adım adım yürürken; Çorum'da, sokaklarda, evlerde her yerde sandık hazırlıklarını sürdüren ekiple birlikteyiz dedi.Akar mahalle başkanları ve üylerine" Hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Çok özverili bir çalışma içerisindeyiz. Bunda hepinizin katkısı çok büyük. Sadece sandık yönetim kurulu üyesi olmakla göreviniz bitmiyor. Hepiniz eminim ki kapı kapı bu davamız için çalışıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun" dedi.



Biz 2002 yılından bu yana kazandığımız tüm seçim zaferlerin başlangıcını mahallelerde yaptık. Her sokakta,her caddede,her mahallede hepimizin teri, emeği ve kardeşliğimiz var. Mahalle ve AK Parti birbirine çok yakışan kelimeler. Toplum ve aile ilişkisi neyse, nasıl aile toplumun çekirdeğini oluşturuyorsa; AK Parti için de mahalleler bu teşkilatın çekirdeğini ve omurgasını oluşturuyor" ifadelerini kullandı.

Başkan Akar sözlerini şöyle sürdürdü: "Makamlar, mevkiler, başkanlıklar her şey gelip geçicidir. Bizi bir arada tutan,Ak sevda ateşiyle yakan şey bizim inancımızdır ve davamızdır. 

Son 15 yıldır, yatakları diken yapan, dikenleri yolumuza gül yapan ideallerimiz ve hedeflerimizdir. Derdiniz varsa uyuyamazsınız. Öncelikle biz bir kardeşler topluluğuyuz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın nasıl çalıştığını, çabaladığını hepimiz görüyoruz. Kahraman milletimizin talebi, kendi iradesine dayanan ve ülkemizin yarınlarını güvence altına alan yeni bir anayasadır.  Bugüne kadar AK Parti'yi durdurmak için ne kadar senaryo yazılmışsa, ne kadar sosyal mühendislik projesi yapılmışsa, bunları aşa aşa geldik ama AK Parti karşıtı cephe de mücadelesinden vazgeçmedi. Bunun için; bir kez daha kapıları çalacak, bir kez daha yollara düşecek, bir kez daha meydanları dolduracak, bir kez daha Çorum sokaklarını karış karış,kapı kapı gezen bir temponun içinde olacağız."dedi.

Başkan Erhan Akar Sandıklar çok önemli. Niye çok önemli? Seçimler 2’ye ayrılır. Birincisi seçime hazırlık dönemi. İkincisi seçimin kendisi. Seçime hazırlık döneminde adaylar çalışır. Teşkilat çalışır. Halktan adaylara gönül verenler çalışır. Ama seçimi bütün siyasi partiler açısından söylüyorum. Sandık kurulu görevlileri ve müşahitler yapar. Bu ülke çok seçim gördü. Ve bu seçimlerde sandık bizim namusumuzdur diye sandığa kapaklanan yiğitler çıkardı. Geçmiş tarihte açık oy, gizli sayım yöntemi ile bu halka zulüm ettiler. O dönemde dahi sandık kurullarında görev alan müşahitler o seçimlere sahip çıktılar. Sandık kurulu görevlisi olmak, müşahit olmak, gerçekten oy bizim namusumuzdur demek. Bu halkın karakterinde vardır. Neden öyledir, çünkü bu halk, sadece oyu ile kendini zulme karşı koruyabilmiştir. Bu halkın elinde oyundan başka bir şeyi yoktur. Bu yanı ile baktığınızda aslında gerçek seçimi ve bu seçimin gerçekten demokratik seçimle nihayete ermesini sağlayan sandık kurulu görevlileri ve müşahitlerdir” diye konuştu.


Çorum Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Akar, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: "Ana kademe olarak tam bir uyum ve disiplin içerisinde çalışacağız. Kadınlarımız evlerimizin anahtarıdır. Sohbetler yaparak bu anayasa değişikliğinin önemini anlatacağız. Sizlerin hasbi çalışmalarıyla kapı kapı dolaşacağız. Ev ziyaretleri yapacağız ve referandumdan inşallah zaferle çıkacağız. Çorum merkez'de Mahallelerde Dokuz kişilik Sandık kurulu üyelerimizle birlikte yedi bin kişi ile toplumun nabzını tutacağız. Seçmenlerimizin gönüllerine nüfuz edeceğiz. Elini sıkmadık, hasbihal etmediğimiz bir kardeşimiz kalmayıncaya kadar birlikte çalışacağız. Herkes ve her kesimle iletişim kurmalıyız. Gönlümüzü de kapımızı da, bu milletin değerleriyle sorunu olmayan herkese açmalıyız.

Akar,bizim sorumluluğumuz 15 Temmuz'da bir kat daha artmıştır. O karanlık gece kaybedenler, niyetlerinden vazgeçmiş değiller. 15 Temmuz gecesinin finalini referandum gecesi zaferle çıktığımızda tamamlayacağız. AK Parti'yi, milletin değerlerini, iradesini ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı bu topraklarda daha güçlü kılmak bizim sorumluluğumuzdur. Vesayetçiler ve kirli güç odakları o gün tam olarak kaybedecekler." Toplantı, teşkilat mensuplarının sorularının cevaplandırılması ile son buldu.






















 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam