AK Parti Çorum Temmuz ayı İl Danışma Meclisi toplantısını,TSO'nun fuar alanındaki Kompleksi’nde  gerçekleştirdi

ÇORUM 4 Temmuz 2016 12:08
Videoyu Aç AK Parti Çorum Temmuz ayı İl Danışma Meclisi toplantısını,TSO'nun fuar alanındaki Kompleksi’nde  gerçekleştirdi
A
a

El Ele Gönül Gönüle Başarıdan Başarıya Koşuyoruz. Çorum Ak Parti Türkiye Geneli Performans değerlendirilmesinde 4 üncü oldu.Bekiroğlu,Ak Çorum Performansıyla bu kutlu davada biz de varız diyerek her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor. Bu bayrak yarışında aldığımız bayrakla bugün 4. sırada yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz dedi.

AK Parti İl Danışma Meclisi Yapıldı


Ticaret Sanayi Odası Fuar Kompleksi’nde düzenlenen toplantıya AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum İl Koordinatörü Milletvekili Recep Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, belediye başkanları, ilçe başkanları, il genel ve belediye meclisi üyeleri, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra il ve ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticileri katıldı.



Temmuz ayı Danışma Meclisi İl divan başkanlığını AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Mesut Ceylan,Merkez İlçe Teşkilat başkanı Yasin Özübek,Gençlik kolları yönetim kurulu üyesi Yasemin Köse yaptı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu,siyaset akademisi ile ilgili çağrıda bulunarak, parti teşkilatlarının bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan siyaset akademisinden istifade etmelerini söyledi. İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ise, Ramazan Bayramı sonrasında mahalle başkanlarıyla yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan,Yıldırım da, tüm katılımcıların yaklaşan Ramazan bayramının kutlayarak, genç seçmenle birlikteğimizi  sürdüreceğiz dedi.İl başkanı Bekiroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan sevdalısı olarak çıktıkları hizmet yolunda her zaman milletin yanında ve hizmetinde olduklarını söyledi.




Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesi,Çorum Ak Parti Milletvekili .Ahmet Sami Ceylan ise konuşmasına espirler katarak konuşmasına başladı.Ramazanda  şimdi ben buradaki teşkilat mensuplarına ne anlatayım  dedi. İlçe Teşkilatlarının yoklaması ile konuşmasına başlayan Ceylan, “Dünyanın dört bir yanında bombalar altında Ramazan ayını idrak eden kardeşlerimizin, hayırlı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Bu topraklar üzerindeki hesaplar hiçbir zaman bitmeyecek. Bugüne kadar başarılı olamadılar, bundan sonra da olamayacaklar. Yeter ki bizler, birlik ve beraberliğimizi koruyalım. İnşallah şehit haberleri almadığımız bir bayram idrak ederiz” ifadelerini kullandı .Danışma Meclisi İl Divan Toplantısı, basına kapalı olarak sürdü.



***************************************************************


AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü Beyin katkılarıyla Ramazan ayı münasebetiyle Ticaret Sanayi Odası Fuar Alanı Kompleksinde 1200'ü geçkin Ak Parti'liyle en alt kademeden en üst kademeye kadar birliktelik İftar programına katılan herkese teşekkür ederim dedi. Bekiroğlu İftar programı kapsamındaki konuşmasına şöyle devam etti. 

Birlik içerisinde şehrimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.İftar'a Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne dek kademede görev yapan Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn.Murat Yıldırım Bey,Genel Merkez İl Koordinatörümüz Sn.Recep Yıldırım Bey,Milletvekillerimiz TBMM İdare Amirimiz Sn.Salim Uslu Bey,Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyemiz Sn.Ahmet Sami Ceylan Bey,Önceki Dönem Milletvekillerimiz Sn.Dr.Cahit Bağcı Bey,Sn.Agah Kafkas Bey,Sn.Ahmet Aydoğmuş Bey tümü katıldı. Birlik ve Beraberlik vefa iftarına il başta olmak üzere ilçelerden de yoğun bir katılım gerçekleştirildi. İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu tarafından Görev yapan ve yapmış Milltvekillerimize,İlçe Beleidye Başkanlarımıza ve Çalışmaları ile derece yapan Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç'beye beraberindeki mahalle başkanlarımıza ve üyelerine  teşekkür ediyorum dedi.

İl başkanı Rumi Bekiroğlu açıklamlarına; bu kutlu yürüyüşte başta; derdimizle dertlenen, başarımızla yüreklenen tüm gönüldaşlarımız olmak üzere bu davaya gönül vermiş herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Bir iken bin olmak, on binler, yüz binler olmak için çıktığımız bu yolda her türlü engeli beraberce aşıyoruz. Bu kutlu yolda yolumuza çıkan her türlü engelin bizi yıldırmayacağını aksine daha da güçlendireceğini bir kez daha belirtmek istiyorum.

El ele, omuz omuza, gönül gönüle yürüdüğümüz bu yolda hepinize teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.





















 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam