Ak Parti Çorum teşkilatı çalışmaları ile Türkiye 4 üncüsü ve üye güncellemede de Türkiye 5 incisi oldu

ÇORUM 13 Temmuz 2016 16:56
Videoyu Aç Ak Parti Çorum teşkilatı çalışmaları ile Türkiye 4 üncüsü ve üye güncellemede de Türkiye 5 incisi oldu
A
a

Ak Parti Çorum  İl Başkanı Bekiroğlu" eksiksiz tam kadro katılımımızla gerçekleşen 110. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı kapsamında, teşkilat çalışmaları ile Türkiye 4 üncüsü ve üye güncellemede de Türkiye 5 incisi oldu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında 110. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Gençlik Kolları Başkanı, Ünal Yıldırım, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve 81 ilin kademe başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

BEKİROĞLU DÖNEMİNDE GÖZ DOLDURAN BAŞARI

Ak Parti, Çorum İl Teşkilatı Türkiye İl Teşkilatları arasında büyük bir başarıya daha imza attı.

Çorum ‘Teşkilat Çalışmalarında’ Türkiye 4.’sü oldu.

Üye güncellemede ise Türkiye 5.’si oldu.

Başbakan Binali Yıldırım Çorum teşkilatından övgü ile söz ederek, “Çorum teşkilatında, çalışmalardan başarılı sonuç alınmasında başta İl Başkanı Bekiroğlu olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına selamlarımı ve sevgilerimi göndererek teşekkür ediyorum.”  dedi.

Konuyla ilgili olarak Bekiroğlu yaptığı açıklamada, “Bizlere bu davaya gönülden bağlı olduklarını gösteren ve girmiş olduğumuz derecelerle bu haklı gururu yaşamamıza sebep olan tüm teşkilat çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün de ülkesine milletine hizmet için heyecan duyan tek parti AK Parti’dir. 15 yıldır Türkiye’nin aklı ve vicdanı olmayı başardık. Bu kadro siyasette kaybedilen itibarı yeniden kazandırdı. Tüm alt ve üst kademe teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin omuzlanarak kaldırılması gerekiyor. Millete hizmet yolunda, daha çok çalışmalıyız derken, herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

ÇORUM TEŞKİLATLARI HER ZAMAN ÖRNEK OLDU

Bekiroğlu, Çorum İl ve İlçe teşkilatlarının Genel Merkez nezdinde büyük başarılara imza atmış teşkilatlar olduğunu dile getirerek, “AK Parti Genel Merkezinde katıldığımız birçok toplantıda sunumlarda olsun konuşmalarda olsun Çorum örnek il olarak verilmiştir. İl ve İlçe teşkilatlarımız disiplinli ve özverili çalışmaları ile her zaman diğer illere nazaran örnek il ve ilçeler olmuşlardır. Bizzat Başbakanımız ve Teşkilat Başkanlarımızdan bu konuda birçok kez tebrik aldık. Bu olaylarda, böyle bir hareketin neferleri olarak bizi her zaman gururlandırmıştır.” dedi.

İki gün süren toplantıda; birinci gün 81 İl Başkanı ile Teşkilat Başkanı bir araya geldi. İkinci gün ise, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Kademe Başkanlarıyla, Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis Başkanları toplandı.

Başbakan Yıldırım, “Biz birbirimizi makam ve mevkilerde tanımadık. Biz ülkemiz için emek ve değer üreterek tanıdık birbirimizi. Bizi ideallerimiz rüyalarımız, hayallerimiz ve Türkiye sevdamız bir araya getirdi. Biz kutlu bir dava için bir araya gelmiş ak kadrolarız, bu dava milletin davasıdır. Her zaman olduğu gibi bugün ve bundan sonra da hep beraber birlik ve beraberlik içinde kutlu davamızda yılmadan, yüksünmeden, sevgiyle ve ilk günkü inançla yürüyeceğimizi yinelemek isterim.” dedi.


Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım İl Başkanları Toplantısında Dünya ve Türkiye gündemine dair şu açıklamalara yer verdi 
 

TÜRKİYE AK PARTİ İLE BÜYÜDÜ

2002'den bu tarafa Türkiye'ye, Türkiye'nin idaresine damga vuran AK Parti, Türkiye için yeni ve daha büyük hedefler için kutlu yürüyüşüne devam ediyor. AK Parti Türkiye'nin asırlık sorunlarını çözmek için inisiyatifi almıştır. Milletin emanetini şanla şerefle taşıyoruz.İktidara geldiğimiz ilk gündem beri milletimizin emanetine halel getirmedik. Türkiye büyüdü AK Parti Türkiye ile birlikte büyüdü. Bir iktidar bir öncekinden bayrağı yükseltti.

Bugün de ülkesine, milletine hizmet için heyecan duyan tek parti yine AK Parti'dir. 15 yıldır Türkiye'nin aklı ve vicdanı olmayı başardık. Bu kadro siyasette kaybedilen itibarı yeniden kazandırdı. Türkiye'nin sorunların çözümsüz olmadığını, istikrarın ve büyümenin mümkün olduğunu ispat etti dedi.

AK PARTİ SİYASETİ MİLLETİN SİYASETİDİR

14 Ağustos 2001'de AK Parti kuruldu. 15 ay sonra 3 Kasım'da AK Parti tek başına iktidar oldu. O tarihten bu tarafa, Türkiye güven ve istikrar için kutlu yürüyüşüne devam ediyor. Bütün siyasi rakiplerimiz enerjilerini birbirlerini tüketmek için harcarken, AK Parti'nin toplumsal desteği artarak devam etti. Geçen süre içinde bizi taşıyan ruh ve kimlik hiç değişmedi. Biz kendimiz için değil, millet için siyaset yapıyoruz. AK Parti siyaseti milletin siyasetidir ifadelerini kullandı.

SURİYELİ TARTIŞMALARI

Suriyelilerle ilgili son günlerde utanç verici tartışamalar şahit oluyoruz. Türkiye'de misafirlerimiz üzerinden sürekli yakışıksız ifadeler dile getiriliyor. Birileri Cumhurbaşkanımıza muhalafet edeceğiz diye nefret tohumları ekiyor. Sığınacak güvenli bir liman arayan onurlu ve şerefli insanlara karşı merhametsizce suçlamalar yapılıyor. Biz bütün zorda kalmışların imdadına koşuyorsak bunu inancımızın bir gereği olarak yapıyoruz.Yıldırım "Belirli suçlara karışmış hiç kimseye vatandaşlık vermeyiz,Türkiye'ye katkı sağlayacak kişilere seve seve vatandaşlık veririz" ifadelerini kullanan Başbakan  Yıldırım,

BAHÇELİ'YE TEBRİK

Sayın Bahçeli'yi tebrik ediyorum. Daveti aldı ve bugün gitti savcıya ifadesini veriyor, örnek davranış. Afra tafra yapan, milleti sokağa çağıran diğer muhalefet liderlerine söylüyorum. Hukuktan, Türk adaletinde korkmayın. Haklıysanız sonunda istediğiniz olacak.

Hukuka meydan okuyarak, sokağa davetiye çıkararak ülkeye örnek olamazsınız. İktidar alternatifi olamazsınız. Eğer Türkiye bir hukuk devleti olacaksa, demokrasiyi daha da ileriye götürecekse en önce siz örnek olacaksınız. Gideceksiniz, davet edilen yerde savunmanızı, ifadenizi vereceksiniz. Ondan sonra da sen sağ, ben selamet dedi..

 





 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam