Ak Parti'de Görevden Almanın Adı Olmuş "İstifa!"

ÇORUM 8 Kasım 2016 20:53
Videoyu Aç Ak Parti'de Görevden Almanın Adı Olmuş "İstifa!"
A
a

Haber Yorum:E.Şimşek Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç bu gün İstifa dilekçesini Genel merkeze gönderdi. Görevden Almanın Adı Olmuş "İstifa!" Ak Parti Siyasi literatüründe yeni söylem İSTİFA'nın adı "Görevden alma" oldu diyebiliriz.

Görevden Almanın Adı Olmuş "İstifa!" Ak Parti Siyasi literatüründe yeni söylem İSTİFA'nın adı "Görevden alma" oldu diyebiliriz.
İstifa etmek zor ancak kimi zaman da zorunlu ve zorlamalı bir karardır. Bu nedenle Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç genel merkezin isteği üzerine bugün istifasını verdi. Günlerdir İl Başkanını Seçemediler. İl Başkanlığı görevine getirilen Av. Mehmet Karadağ'ın tecrübeli bir isim olması isabetli bir karar oldu. Şimdi Merkez İlçe Başkanlığı, Kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik kolları belirsizliğini korumaya devam ediyor. KONGRE'ye aylar kala kimler neyin hesabını yapıyor? Bu Teşkilatlarla şamaroğlanı gibi oynanmasının altında neler yatıyor?
Bu teşkilatlar siz istediğiniz için değil, Erdoğan sevdalısı oldukları için çalışıyorlar. Seçim çalışmalarını, siyasi hesaplarla, olmadık kumpaslarla, aklımızın almadığı akıl oyunlarıyla, masa başında alınan kararlarla değil; asgari ücretle çalışanlarla, garsonluk yapan gençlerle, evde çoluğunu çoçuğunu bırakarak seçim çalışmalarına koşan ev hanımlarımızla, köylümüzle, çiftçimizle, esnafımızla, nice gençlerimiz ve ihtiyarlarımızın hayır dualarıyla kazanıyoruz.Seçimde bu insanlar sizi değil Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçiyor... Vesselam...
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam