AK PARTİ'DE İL BAŞKANLIĞINA SÜPRİZ ÇIKIŞ!

ÇORUM 9 Ocak 2018 12:17
Videoyu Aç AK PARTİ'DE İL BAŞKANLIĞINA SÜPRİZ ÇIKIŞ!
A
a

İş adamı Halil Kurt, AK Parti Çorum İl Başkanlığına aday olduğunu basın toplantısı ile açıkladı.Emmi Cafe’de basın mensuplarıyla bir araya gelen Kurt, 28 Ocak’ta yapılacak olan AK Parti İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresinde aday olduğunu basın aracığı ile kamuoyuna duyurdu.Halil Kurt,Çorum 5'ten büyük dedi...


Çorum Ak Parti İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Halil Kurt,şu sözleri ifade etti.

“Sayın Cumhurbaşkanımızın 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında haklı sokağa çağrısı üzerine balkondan değil tereddüt etmeden nasıl meydanlara çıktık ise, yine Sayın Cumhurbaşkanımızın metal yorgunluğu gerekçe göstererek dava insanlarının teşkilatlanmalar da taşın altına ellerinizi koymalısınız çağrısına istinaden 28 Ocakta sayın cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla Yapılacak Olan Çorum 6. Olağan İl Kongresinde İl Başkanlığına Aday Olacağımı siz basın mensupları Aracılığınızla Corum Halkına duyurmak istedim” dedi.

Hizmet aşkıyla yola çıkmış güçlü bir yönetim kadrosu oluşturduklarını belirten Kurt, Çorumlu olarak Çorum’un tüm sıkıntılarına kulak vereceklerini kaydetti.

Yönetimini resmi kurumlarla ilgili ihale, müteahhitlik, çıkar ve rant sağlayacak hiç bir ilişkisi bulunmayan kişilerden oluşturduklarının altını çizen Kurt, “Seçilmemiz durumunda kesinlikle ben ve yönetimim dâhil vatandaşlarımızın telefonlarını açmama gibi bir lüksü olmayacaktır. Vatandaşlarımız problem ve sıkıntılarını sadece seçimden secime değil her gün 24 saat sıkıntı ve problemlerini ben ve yönetimine bildireceklerdir. Kısacası il başkanlığında açık kapı politikamız esastır” diye konuştu.

Farklı bir yönetim farklı bir anlayış ile hareket edecekleri vurgulayan Kurt, “Halktan kopuk değil halkla iç içe olacağımıza, il başkanlığında oda kapısı kesinlikle kapalı olmayacak vatandaşlarımız çekinerek değil kendi yerine gelir gibi rahatça hareket edebileceklerdir” şeklinde konuştu.

Halkın seçimden seçime değil 24 saat kendileri ile sürekli irtibat içinde olacaklarını iddia eden kurt, İstihdam konusunda haksızlık ve ayrımcılık yapılmayacak partili gözetmeksizin her vatandaşımıza referans olunacaktır. İstihdam konusunda mağduriyetler giderilecek ve şunun yakını bunun arkadaşı gibi yönetime yakın olanlara referans olunmayacaktır. Yönetimimizde olan hiç kimsenin yakını ve tanıdığına ayrıcalık olarak istihdam veya başka bir konuda referans olunmayacaktır” dedi.

Çorum için yatırım ve projelerin takipçisi olacaklarını açıklayan Kurt, “Muhtarlar, STK’lar, Sanayici ve İş adamlarımızla Çorum’a ne katkı sağlamak için neler yapabiliriz düşüncesiyle sürekli istişare içinde olunacaktır.
İş adamlarımız ve STK’larla sürekli fikir alışverişinde bulunularak, uzlaşılan alanlarda projeler hazırlayıp istihdama yönelik atacağımız adımları belirleyip Çorum halkımıza yönelik kazanımlar sağlayacağız. Yönetimimiz makam ve mevkimiz için değil Çorum için çalışılacaktır” diyerek konuşmasını tamamladı.

Açıklama sonrası www.hitittv.com olarak Başkan adayı Halil Kurt'a, siyasi olarak size destek veren varmı,arkanızda kim var, diye sorduk.Halil Kurt,arkamızda Recep Tayyip Erdoğan var,Millet var yetmez mi diye karşılık verdi. Son olarak sözlerimi Çorum 5'ten  büyük diyerek bitirmek istiyorum.  İfadelerini  kullandı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam