AK Parti'deki sürpriz toplantıyla ilgili açıklama yapan Ünal: Milletvekillerimizin seçim bölgelerinde yapacağı çalışmalara dönük bir toplantı olacak
AK Parti'deki sürpriz toplantıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Parti Sözcüsü Mahir Ünal, 'Milletvekillerimizin seçim bölgelerinde yapacağı çalışmalara dönük bir toplantı olacak. Ayrıca kongre sürecine yönelik değerlendirme ve müzakereler gerçekleştirilecek' dedi.
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, toplantı öncesi yaptığı açıklamada "Milletvekillerimizin seçim bölgelerinde yapacağı çalışmalara dönük bir toplantı olacak. Ayrıca kongre sürecine yönelik değerlendirme ve müzakereler gerçekleştirilecek. Meclisin önümüzdeki hafta çalışmayacak olması ve grup toplantısı yapmayacak olmamız nedeniyle bu toplantıya gerek duyulmuştur" ifadelerini kullandı.
Kaynak : Star Gazetesi