AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Çorum’a geldi

ÇORUM 5 Nisan 2016 19:45
Videoyu Aç AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Çorum’a geldi
A
a

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş Melih Ecertaş, Çorum programı kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi.

Melih Ecertaş, Çorum programı kapsamında  ilk olarak saat 10:20'de İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'nu saat 11.00’de Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret ederek bir süre görüştü Buaradn Ensar Vakfına giderek kısabir hasbihal yaptı. Ardından saat 12.00’de Hürriyet parkında yapılacak olan TV  programına katıldı. Ecertaş, Hıdırlık ve Akşemseddin Camiine giderek öğle namazını kıldı.Saat 13.30’da da İkinci Bahar Lokantası’nda Çorum’daki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş,Ak Parti Çorum İl Başkanlığı Salonunda İl ve İlçe Gençlik Kolları başkanları ve üyeleriyle bir araya geldi Teşkilat çalışmalarını değerlendirdiler...
 

GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI ÇORUM’DA

20
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu’nu ziyaret etti…

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ve MYK üyeleri AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlunu ziyaret etti.
Bekiroğlu ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirirken sizler gibi bir gençlik ile aynı çatı altında yol almaktan
onur ve kıvanç duyduğunu ifade etti. Çorum Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım gibi sizlerinde tabiri caizse partimizin bütün çalışmalarında bazen ağaçların tepelerinde bazense direklerde bayraklarımızı asmakta olduğunu biliyoruz.

Necip Fazıl Kısakürek’in dediği gibi “kim var! ” diye seslenilince, sağına ve soluna bakınmadan, fert fert “ben varım! ” cevabını verici, her ferdi “benim olmadığım yerde kimse yoktur! ” duygusuna sahip bir dava ahlâkını pırıldatıcı bir gençlik… olarak bugünlerde aynı neslin evlatları olarak sizler her zaman her yerde yanımızda yer aldınız. Bizlerde sizler gibi gençliğimizden itibaren ülkemiz için çalışan bir neferiz diyerek gençlik kollarımızın tüm çalışmalarında destekçisi olmaya devam edeceğiz dedi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, çeşitli programlara katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Çorum’a geldi.Genel Başkan Melih Ecertaş, yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ünal Yıldırım ile birlikte ilk olarak Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

Ecertaş ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, AK Parti Gençlik Kollarının 1.7 milyon üyesi olduğunu belirterek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.Hattuşaş ve Alacahöyük’ü görmek istediğini fakat zamanlarının kısıtlı olduğu için uğrayamadıklarını da söyleyen Ecertaş, bir sonraki gençlik kolları istişare toplantısını Çorum’da yapmak istediklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’de, ”İl başkanımızla beraber sizi bir programda ağırlayalım. Bütün gençlik başkanları olur herhangi bir kademe olur Çorum’da bir program yapalım.” dedi.

CBB_3095

 

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ve MYK Üyeleri ile Çorum Ak Parti İl Gençlik Kollari Başkanı
Ünal Yıldırım ve Yönetimi Ensar Vakfını ziyaret etti. Ensar Vakfı yönetim kurulu üyesi Halil İbrahim Aşgın ziyarette kısa bir açıklama yaptı . "Ayağımıza diken batıyorsa bahçemizde güller açmaya başlamış demektir. Biz ayağımıza batan dikenleri gül mevsiminin habercisi bilir, onun için de Allah'a şükrederiz" dedi.  Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş'ta Ensar Vakfı ile gurur duyduklarını yaptıkları çalışmaları takdir ettiklerini söyledi.Ecertaş Ensar Vakfına sahip çıkmaya yanında olmaya Gençlik teşkilatları ile birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam