AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı…"REGAİB RAHMET VE BEREKETİN HABERCİSİDİR"

ÇORUM 7 Nisan 2016 08:13
Videoyu Aç  AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı…"REGAİB RAHMET VE BEREKETİN HABERCİSİDİR"
A
a

Bekiroğlu mesajında şunları söyledi: 7 Nisan Perşembe gününü cumaya bağlayan gecenin , Recep, Şaban ve Ramazan aylarının habercisi Regaib Gecesi olduğunu belirterek, ‘’Sonu bayrama çıkan kutlu bir mevsim içine girmiş bulunmaktayız.’’ Regaib, rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisidir.

Recep ayının da ilk Cuma gecesi… Allah’ın mağfiretinin, engin lütuf ve kereminin üzerimize sağanak sağanak yağdığı bir rağbet gecesidir. Kandiller insanlarımızın kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel gecedir. İslam dininde mübarek sayılan Üç Aylar’ ın müjdecisi olan Regaib Kandili’nin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. Mesajında, mübarek üç ayların manevi bereket iklimine açılan bir kapı olan Regaib Kandili’ne erişmenin mutluluğu ve heyecanı içinde olduklarını belirten Bekiroğlu, ‘’İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını diliyorum.’’ dedi
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam