AK Parti'nin en büyük vaadinin güven ve istikrar

ÇORUM 1 Şubat 2016 18:37
Videoyu Aç AK Parti'nin en büyük vaadinin güven ve istikrar
A
a

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ve Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şubesi'ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ak Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu: "Terör ya çözülecek, ya çözülecek"
AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, "Puslu havada kendilerini dev aynasında görenler, etraf aydınlandığında gerçekle bir kez daha yüzleşecekler. Türkiye’nin gücü, büyüklüğü, kararlılığı ve iradesi, terör örgütünü de, arkasındaki güçleri de ezmeye yetecek düzeydedir” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ve Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şubesi'ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, İl Başkan Yardımcıları Mesut Ceylan, Mahmut Öztemiz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akın ile birlikte yeni göreve seçilen TÜMSİAD Çorum Şubesi Başkanı Abdurrahman Kılıç ve yönetim kurulu üyelerine tebrik ziyareti düzenlediler.AK Parti İl Başkanı Bekiroğlu, göreve seçilen Abdurrahman Kılıç ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.
 
Bekiroğlu; TÜMSİAD’ın ilimize ve ülkemize yapacakları katma değerden dolayı önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunun altını çizerek, her olumlu çalışmalarda yanlarında olduklarını belirtti. Bekiroğlu, ülkemizin istikrar ve güven içerisinde olduğu sürece toplumun her kesimine bunun sonuçlarının olumlu bir şekilde yansıyacağını dile getirdi.
 
"EN BÜYÜK VAADİMİZ GÜVEN VE İSTİKRAR"
 
AK Parti'nin en büyük vaadinin güven ve istikrar olduğunu söyleyen Bekiroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
"Güven ve istikrar olmazsa devlet desteğinin süreceğinin garantisi olmaz. Bir yatırımcı o yatırımdan verim almak isterse o ülkede ne kadar sürede geri dönüş alabileceğinden emin olması lazım. 13 yılda bu konuda hiç şüphe olmadı ve bundan sonra da olmayacaktır" ifadesini kullandı.
 
Siyasi istikrar ve ekonomik istikrarın birbiri ile bağlantılı olduğuna dikkat çeken Bekiroğlu "Partimiz ile yakalanılan siyasi istikrar sürdüğü sürece, ekonomik istikrar bizim işimiz. Siyasi istikrar varsa, ekonomik istikrar da mümkün hale gelir. Ama siyasi bir kaosa, hele hele bir güvenlik kaosuna düşerseniz ekonomik hayatın sürmesi mümkün değil. Önemli olan mesele ülkede ekonomik istikrar ile siyasi istikrarı aynı anda sağlayacak durumun tesis edilmesidir.
 
Ülkemizin doğusu batısı kuzeyi güneyi ayrılmaz bir bütündür. Misaki Milli'de belirtilen sınırlarımızdan asla vazgeçilmeyecektir.
 
Vatandaşlarımızdan AK Parti'ye 'terörle mücadeleye devam etsin' destek mesajları yoğun bir şekilde gelmektedir.”
 
1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olan AK Parti'nin önceliğinin terörle mücadele olduğunu vurgulayan Bekiroğlu, terör örgütleriyle mücadelede kararlı tutumlarını ara vermeden sürdüreceklerini kaydetti.
 
"TERÖRE ASLA TAVİZ YOK"
 
Bekiroğlu Türkiye'nin sıkıntılı bir süreç yaşadığını belirterek, "Bu süreçten Türkiye'nin güçlenerek çıkması lazım. Türkiye'de güven istikrarın bozulmamasına asla müsaade etmeyeceğiz.
 
Ülke savunmamızı ve terörle mücadelemizi yaparken kendi milli silahlarımızla gerçekleştiriyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizle, polisimizle, istihbaratımızla çok daha sıkı bir işbirliği içinde yürütülen mücadelenin başarıya ulaşacağından kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu devleti sokakta bulmadık. Devletin geleceğini üç beş teröriste, üç beş işbirlikçiye terk etmedik, etmeyeceğiz. Bilindiği gibi biz terör sorununu suhuletle çözmek için samimiyetle her yolu denedik. Önce demokratik açılım dedik, onu ilerlettik, milli birlik ve kardeşlik dedik, onu da ilerlettik ve ardından çözüm süreci dedik. Ve ne yazık ki açılan eller karşılığını bulmadı.
 
Türkiye, terör meselesini eninde sonunda çözecek, bundan hiç şüpheniz olmasın. Puslu havada kendilerini dev aynasında görenler, etraf aydınlandığında gerçekle bir kez daha yüzleşecekler. Türkiye’nin gücü, büyüklüğü, kararlılığı ve iradesi, terör örgütünü de, arkasındaki güçleri de ezmeye yetecek düzeydedir” dedi.
 
Tümsiad Çorum Şubesi Başkanı Abdurrahman Kılıç ise, ülkenin barış ve huzur içinde olması için halkın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini, bunun bir vatandaşlık görevi olduğunu belirtti.
Kılıç, AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ve beraberindeki heyete yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam