AK PARTİ NİSAN AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

ÇORUM 29 Nisan 2017 15:47
Videoyu Aç AK PARTİ NİSAN AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
A
a

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından her ay düzenlenen İl Danışma Meclisi’nin Nisan ayı toplantısı Turgut Özal konferans salonunda, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.



AK Parti İl Divan toplantısı dün yapıldı. Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan parti yöneticileri 16 Nisan referandumu kapsamında yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ettiler.

Turgut Özal İşmerkezi Konferans Salonu’ndaki toplantıya AK Parti Genel Merkez Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Kurucularından 22. Dönem Çorum Milletvekili ve Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, il-­ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. AK Parti Teşkilat Başkanı Av. Murat Günay’ın yönetiminde yapılan toplantıda Turan Ağca, Ertuğrul Eren, Rıza Coşar ve Reyhan Partici de divan heyetinde görev aldı.



AK Parti İl Danışma Meclisi’nde bir konuşma yapan İl Başkanı Karadağ, “teşkilatlarımızla ne kadar gurur duysak azdır” dedi. Referanduma Türkiye genelinde yüzde 85, Çorum genelinde ise yüzde 90 oranında katılım sağlandığının altını çizen Karadağ, “Çorum, yıllardır sürdürdüğü geleneği bozmadı. Merdiven basamaklarını bir bir çıkan Çorum, bu referandumda da oy oranını artırarak bir üst basamağa çıkmayı başarmıştır. Genel Merkezimiz, diğer illerimiz Çorum teşkilatının bu başarısını konuşuyor, bu başarıyı örnek gösteriyor ve bizleri tebrik ediyorlar. Çorum’u başımız dik şekilde temsil etmemizi sizler sağladınız. Bu başarı sizin eseriniz” dedi.


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da konuşmasında referandumla birlikte Türkiye'nin büyük bir badireyi atlattığını vurgulayarak, "Bunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çorum bir destan yazdı ve Türkiye ortalamasının yüzde 14 üzerinde bir orana ulaştık.  Krizler ve kaoslar üreten anayasayı tarihin çöplüğüne attık. Artık yeni bir anayasa ile yolumuza devam edeceğiz.  Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'atı alan Üsküdar'ı geçti' Demokrasi parmak sayar, oy sayar ve sonuçlarla bellidir.   Cumhurbaşkanımızın davası bizim davamızdır. Ne Cumhurbaşkanımızı nede davamızı kimseye yedirtmeyiz" diyerek sözlerini tamamladı.   İl Divan Toplantısında son konuşmayı yapan AK Parti 3.Bölge Koordinatörü Recep Yıldırım da referandumda 3. Bölgenin de Türkiye'de birinci olduğunu söyledi. Referandum sonucuyla beraber mesuliyetin daha fazla arttığını kaydeden Yıldırım, "2019'de yapılacak seçimlere daha iyi hazırlanmalıyız. Cumhurbaşkanımızı 2019'da en yüksek oyla Başkan yapacağız" dedi.


Eski Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu da konuşmasında “Çorum’un elde ettiği başarı bir numunedir” ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum mitinginin büyük bir coşkuya sahne olduğunu ve tarihi bir kalabalık oluştuğunu anlatan Kavuştu, Genel Merkez’in Çorum teşkilatının bu başarısını tebrik ettiğini iletti. Tüm köylerin, ilçelerin merkezle birlikte cansiperane çalıştığına vurgu yapan Kavuştu, Çorum Teşkilatları adına İl Başkanı Karadağ’a emeklerinden dolayı teşekkür etti.


İl Koordinatörü Recep Yıldırım ise konuşmasında Çorumluların referandumda gerek bölge içinde, gerekse ülke genelinde örnek bir başarıya imza attığını dile getirerek, “Çorumluluğunuzu gösterdiniz. Dünyanın merkezi Çorum’dur” dedi. Yıldırım, AK Parti’nin olağanüstü kongresinin 21 Mayıs’ta yapılacağını ifade ederek, en yüksek oranda bir oyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı partinin genel başkanı yapacaklarını vurguladı.


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam