AK Parti Nisan ayı İl Danışma meclisi toplantısı yapıldı

ÇORUM 10 Nisan 2016 19:33
Videoyu Aç AK Parti Nisan ayı İl Danışma meclisi toplantısı yapıldı
A
a

AK Parti Nisan ayı İl Danışma meclisi toplantısı Anitta Otelde saat:15.00’da yapıldı. Danışma Meclisi Toplantısı geniş katılımlı bir şekilde gerçekleşti. 2.ve 23.Dönem Sakarya Milletvekil İl Koordinatörü Recep Yıldırım, Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, İl Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Merkez İlçe

Çorum AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Divan Başkanlığına  İsmail Yağbat ve divan üyeliklerine ise Mesut Ceylan,Yakup Torun,Havva Özata,Kazım Öztaş  divanda görev aldılar. Genişletilmiş İl divan toplantısı açılış konuşmasını İl Başkanı  Rumi Bekiroğlu yaptı.sonra sırayla Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Ahmet Sami Ceylan yaptı.
konuşmalar sonrası Teşkilat Performans çalışmalarında başarı gösteren İlçe teşkilatlarına  İl Teşkilatı tarafından tablet bilgisaray hediye edildi.
Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu  konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu hakkındaki söylemlerini kınadığını söyleyen Bekiroğlu, Paralel örgütün ve  PKK/KCK terör örgütleri ile her yerde birlikte hareket ettiğini ve  işbirliği yaptıklarını ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Bekiroğlu, terörle mücadeleye dikkat çekerek, "Şehitlerin gelmesi terörle mücadelemizi inkıtaya uğratmayacak. Bir tane dahi terörist kalmayana kadar mücadelemiz devam edecek" dedi.

Rumi Bekiroğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ABD ziyaretinde PKK-PYD gibi terör örgütlerinin eylemlerine Paralel Yapıda eklendi. Ama bunlara en iyi dersi milletimiz verecektir" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin G20 içinde büyüyen üç arasında yer aldığının altını çizen Rumi Bekiroğlu, "Türkiye'de G20'de Çin ve Hindistan'dan sonra büyüyen üçüncü ülke oldu. Bunlar bize azim ve kıvanç veriyor" şeklinde kaydetti.





Annesinin vefaatı nedenniyle yurt dışında bulunan Çorum Milletvekili Salim Uslu’da toplantıya Telgraf göndererek iyi dilek ve temennilerini iletti.


Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkan Muzaffer Külcü ise sözlerine şehitlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileyerek başladı.

Türkiye'nin kritik bir dönemden geçtiğini vurgulayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Atalarımız 100 yıl önce İstiklal Mücadelesi vermişti. Bizde 100 yıl sonra bugün İstikbal mücadelesi veriyoruz. Allah'ın izniyle de bu mücadelemizde başarılı olacağız" dedi.

Türkiye'nin ekonomisinin sürekli büyüdüğü ve geliştiğini kaydeden Muzaffer Külcü, "Türkiye 20 gelişmiş ülke arasında yer alıyor. Ekonomisi sürekli gelişen bir ülke. Bu sonuç tesadüf değildir. El ele gönül gönüle vermenin sonucudur. Ama birileri bizi hala 15 yıl öncesine eskiye götürmeye çalışıyor. Ancak bu kadronun büyük hedefleri var. Yolunda yürümeye devam edecek. Hizmetleri biz tek başımıza yapmıyoruz. Biz biriz ve beraberiz. Gücümüzü sizden alıyoruz" ifadelerini kullandı

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam