Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in Çorum'a gelmesi bekleniyor

ÇORUM 27 Kasım 2019 15:32
Videoyu Aç Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in Çorum'a gelmesi bekleniyor
A
a

Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Çorum Ak Partinin Yeni İl binası açılışına katılacağı bekleniyor.


2010 yılından bu yana İnönü Caddesi’nde hizmet veren AK Parti Çorum İl Başkanlığı yeni hizmet binasını yeniden Gazi Caddesi’ne taşıyor.Kent Meydanı karşısında 4 katlı bir bina kiralayan AK Parti, Ocak-Şubat ayı içerisinden itibaren yeni binasında hizmet vermesi planlanıyor. Erkan Kandemir,Çorum ziyaretinde yeni binanın tamamlanması beklenirken, açılışın Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in, katılmıyla gerçekleşmesi bekleniyor. Program kapsamında açılışa  Genel merkezden çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. 

Ak Parti Çorum İl Teşkilatı daha kaliteli ve daha iyi hizmet vermek için açılacak yeni binada, her katta bir birim oluşturulacak.İl  binası, bodrum katı ve asma katı ile birlikte toplam 1200 metrekare olacak .İL Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı ayrı katlarda olacağı belirtiliyor.







 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam