AK PARTİDE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANIYOR

ÇORUM 9 Aralık 2016 23:23
Videoyu Aç AK PARTİDE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANIYOR
Hitit Üniversitesi 4 Turuncu Bayrak Kazandı
A
a

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum İl Teşkilatı’nın İl Danışma Meclisi AK Parti Kurucularından 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ile AK Parti Çorum Koordinatörü Recep Yıldırım da katılımıyla gerçekleşecek.

goo.gl/LFdQw0
ÇORUM AK PARTİ REFERANDUMA HAZIR
Ak PARTİ Çorum Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Aralık ayı toplantısı Recep Yıldırım başkanlığında bugün Otel Anitta'da yapıldı. Toplantıya Ak Parti Milletvekillerinden Salim Uslu,Ahmet Sami Ceylan,Eski dönem Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu,Teşkilat Başkan yardımıcısı Murat Yıldırım, İl Genel,Belediye ve İlçe Başkanları, Mahalle ve Köy temsilcileri katıldı.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi
Görüntünün olası içeriği: 14 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, iç mekan
 


---------------------------------------
Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum İl Teşkilatı’nın İl Danışma Meclisi yarın toplanacak. Toplantıya, AK Parti Kurucularından 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ile AK Parti Çorum Koordinatörü Recep Yıldırım da katılacak. AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, “Parti tüzüğümüzün 143. Maddesi gereğince İl Danışma Meclisleri, parti çalışmalarını gözden geçirmek, kademeler arasındaki çalışma ve işbirliğini sağlamak, örnek çalışmaları duyurmak, sorunları tahlil etmek, yerel ve genel hizmetleri gözden geçirmek gibi parti ve siyasi her türlü çalışma olarak yapılması planlanan toplantılardır” dedi. Karadağ, bu bağlamda, teşkilatlarla koordineli olunması için İl Danışma Meclisi’nin 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’da Anitta Otel Konferans Salonu’nda toplanacağını bildirdi.
Hitit Üniversitesi 4 Turuncu Bayrak Kazandı
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam