Ak Partide Yerel Seçim Hazırlıkları

ÇORUM 27 Eylül 2018 15:28
Videoyu Aç Ak Partide Yerel Seçim Hazırlıkları
A
a

AK Parti’de bugün sabah saatlerinden itibaren hareketli anlar yaşanıyor. 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili olarak gözlerin çevrildiği AK Parti’de üst üstte toplantılar gerçekleştiriliyor.


Bugün sabah saatlerinde İl Başkanı Mehmet Karadağ, merkezde dahil olmak üzere 14 ilçe başkanı ile bir toplantı yaptı. İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Tuzcu’nun da katıldığı toplantıda İl Başkanı Karadağ, gerek Karadeniz’de, gerekse de Ankara’da katıldığı toplantılarda görüşüler konuları ve alınan kararları anlattı. Karadağ, yapılması gereken çalışmalar hakkında da talimatlar verdi.

Daha sonra il başkanlığına Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölge Koordinatörü Mustafa Açıkgöz geldi.
Açıkgöz, önce İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ile bir süre görüştü. Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ile de görüşen Açıkgöz, ardından ilçe başkanları ile toplantı yaptı. Açıkgöz, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle de yerel seçim süreci ile ilgili istişare ve değerlendirmede bulundu
.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam