AK Partili Belediye Meclis üyesi Keleş özür diledi

ÇORUM 1 Eylül 2019 22:28
Videoyu Aç AK Partili Belediye Meclis üyesi Keleş özür diledi
A
a

Türk Milleti ve Çorum halkına ! ..Milletçe birlik beraberlik içinde yaşamamız için mücadele verdiğim herkesçe bilinir. Türkiye ve Çorum sevdalısı bir kardeşiniz olarak sosyal medya hesabımdan uygun olmayan bir paylaşım için Türk Milletinden ve Çorum hemşehrilerimizden en içten kalbi duygularımla ÖZÜR dilerim ifadelerini kullandı..

Türk Milleti ve Çorum halkına !.. 

31-08-2019 tarihinde yapmış olduğum kendimin bile uygun görmediği bir yazıyı kopyala yapıştır şeklinde paylaşmıştım yazının içeriğini o saatlerde bulunduğum ortamda gelişen bazı olaylar sebebiyle sinirlendim ve o psikolojinin etkisi ile sosyal medya hesabımdan telefonla paylaşımlarda bulundum...
 
Genellikle beğendiğim yazıları kopyalayarak sayfamda paylaşıyorum. Sehven yazının içeriğini incelemeden paylaşmış olduğum yazının kesinlikle hata olduğunun bilincine vararak,yapılan paylaşımın bazı arkadaşlarımı,dostlarımı ve Çorum halkının incindiğini,yorum yaptıklarını ve üzüldüklerini gördüm.

Yorum ve paylaşımların olduğunu söyleyen arkdaşların uyarısıyla takriben sosyal medya hesabımı açarak saat 23,00'da girdim .
Bahsi olan o paylaşımı  hemen kaldırdım. Bu vahim olay için dostlarımından şahsen telefonlada arayarak özür diledim.

Daha sonra saat 23,30'da sosyal medya hesaplarıma giremedim.O paylaşımdan ötürü yapılan yoğun şikayetler üzerine Facebook ve Twitter hesaplarım kapatılmış. Hesaplarımı geri aldığım takdirde kendi sayfamda Özür metnimi paylaşacağımı belirtmek isterim.

Çorum'da ikamet eden bir vatandaş olarak Milletçe birlik beraberlik içinde yaşamamız için mücadele verdiğimi herkes bilir.
Türkiye ve Çorum sevdalısı bir kardeşiniz olarak paylaşımım nedeniyle sıkıntı verdiğim için Türk Miletinden ve bütün hemşehrilerimizden  kalbi duygularımla özür dilerim ifadesini kullandı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam