AK Partili kadınlardan Halep'e yardım

ÇORUM 27 Aralık 2016 15:16
Videoyu Aç AK Partili kadınlardan Halep'e yardım
A
a

AK Partili kadınlardan Halep'e İki TIR dolusu yardım gönderildi. Saat kulesi yanındaki Hürriyet Parkında düzenlenen törene Çorum Ak Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan,Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,İl Başkanı Mehmet Karadağ,Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar,Kadın kolları Başkanı Meryem Demir,Gençlik kolları Başkanı Burak köse partililer ve Vatandaşlar katıldı.

Ak partili üyeler  ve Vatandaşlar  katıldı..
 Ak Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Halep'e yardım çerçevesinde basın açıklaması düzenledi



Hürriyet meydanında yardım tırlarının gönderilmesi nedeniyle düzenlenen törende konuşan AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Suriye’de bir insanlık dramı yaşandığını belirterek, tüm insanlığın dinlemek veya görmek istemediği bu soykırımı kendilerinin bir Müslüman, bir insan olarak içlerinde hissettiklerini söyledi. Çorum halkının ve parti teşkilatlarının desteğiyle Halep için yardım kampanyası düzenlediklerini dile getiren demir, 5 tır ve 28 kamyon yardımın belirli aralıklarla Halep’e gönderileceğini söyledi.
AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ da, Avrupa’nın, Batı’nın gözlerini kapattığı, kulaklarının duymadığı hiçbir şekilde sahip çıkmadığı çocukların hunharca öldürüldüğü, kadınların mağdur edildiği, yaşlıların soğuğa açlığa terkedildiği Osmanlı diyarı olan, Türk diyarı olan Halep’e yardım eli uzattıklarını söyledi.





Başkan Külcü, “Bu ümmetin sancağı bu topraklarda Anadolu’da yere düştü. Kalkacağı yerde yine Anadolu’dur. O sancağı elde tutacak olanda bu millettir. Geçmişte Haçlı seferlerini biz Araplarla, Kürtlerle ve Türklerle bir olarak yerle bir ettik. Selahaddin Eyyubi Kudüs’ün fethini böyle gerçekleştirdi. Anadolu’nun fethi de böyle gerçekleşti. Buradan bu sancak ele alınacak ümmet düştüğü yerden bu topraklarda ayağa kalkacaktır” ifadelerini kullandı. AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise, jeopolitik olarak stratejik bir coğrafyada olduğuna dikkat çekerek, “Bu topraklar üzerinde Haçlı seferlerinden beri yüzyıllardır oyun oynanıyor dedi.
Çorum belediyesi olarak bizde Halep’e 15 tır yardım göndermek için hazırlık yapıyoruz.
Onları da buradan dualarla uğurlayacağız” dedi.




AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan
ise, jeopolitik olarak stratejik bir coğrafyada olduğuna dikkat çekerek, “Bu topraklar üzerinde Haçlı seferlerinden beri yüzyıllardır oyun oynanıyor. Bitmeyecek. En son oyun 15 Temmuz darbe girişimiyle gördük. Milletin birliğiyle bunu kısa sürede aştık. O bitmedi ne kadar terör örgütü DHKP-C’sinden FETÖ, DAEŞ, PKK, FETÖ belli odaklardan tarafından aynı anda düğmeye basılarak tüm ülkemizin üzerinde kaos çıkartmaya çalıştılar. Bunlar beyhude çabalar. Biz Yenikapı ruhunu koruduğumuz müddetçe bunların hepsini aşacağız. Kısır çekişmelere gerek yok. Muhalefetiyle iktidarıyla tüm partilerle bu memlekete, bayrağa sahip çıkmamız gerekiyor. Kimse bizi yıkamayacak. Bu dalganan bayrağı indiremeyecek. Minarelerden okunan ezanı dindiremeyecek”




 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam