AK KADINLARDAN KUTLU DOĞUM HAFTASI PANELİ

Politika 22 Nisan 2013 17:23
A
a

AK Parti İl Kadın Kolları Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir program düzenledi.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün ile parti üyeleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından açılış konuşmasını AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün yaptı. Gülgün, insanlık onurunu düşünen bir erkeğin kadına şiddet uygulamayacağını, kimseye zulüm yapamayacağını söyledi. İnsanların onurlu bir şekilde yaratıldığını dile getirerek, “İnsanlık onurunu yüceltmek için peygamberimizin hayatını örnek almalıyız. İnsanlık onuru eşittir sevgidir. Allah bizleri yarattığında içimize sevgi koymuştur. “ dedi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise, Peygamber efendimizin kutlu doğumunun bir  hafta değil ömür boyu değerlendirilmesi,  O’nun sünnetine uyulması gerektiğini söyledi.

Kutlu Doğum Haftasını gönülden yaşanarak  kutlanmasının önemine dikkat çekerek  “Peygamber efendimizin hayatını, Kur’an’ı Kerim’in  meallerini okuyarak bu çizgide gitmeye çalışıyorum.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Ramazan Bolat Peygamber efendimizin kadına verdiği değeri örneklerle anlattı. Program slayt ve ilahilerle devam etti.

 
Kaynak : www.corumhakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam