AK PARTİ GENÇLİK BÖLGE BİRİNCİSİ

Politika 6 Mayıs 2013 16:25
A
a

Çorum Ak Parti Genel Merkez Gençlik kolları Arge- Eğitim Başkanlığı Münazara 3. Bölge Yarışmasında Birinci oldular.

Ak Parti Gençlik toplantısı İl binasında yapıldı.3.Bölge bilgi yarışmasında Çorum İl Gençlik kolarınında katıldığı toplantıya  Amasya-Tokat-Samsun-Zonguldak-Ordu-sinop-çankırı-kastamonu-kırıkkale-kırşehir ve Bartın gibi illerin katıldığı Teşkilat içi münzarada .Teşkilat Başkanı :Ahmet Bayraklı
Tanıtım Medya Başkanı: Ramazan Bolat Yerel yönetimler Başkanı :Ünal yıldırım  Takım olarak  birinci oldular.


Törende konuşan Gençlik Kolları İl Başkanı Erhan AKAR “yapılan münazarada büyük bir başarı elde edilerek partimize ve Çorum’a büyük bir onur kazandıran arkadaşlarımızı tebrik ediyor, haziranda yapılacak olan büyük finalde de yüzümüzü güldürmelerini bekliyoruz” diyerek bütün gençliği partiye sahip çıkmaya ve üye olmaya davet etti ve konuşmasına il başkanı Sayın Ahmet Sami CEYLAN’ın münazaraya katılım konusunda verdiği desteklerden dolayı minnettarlığını dile getirdi.

Ak Parti Genel Merkez ARGE başkanlığınca düzenlenen münazarada bölge birincisi olan parti gençlik kolları üyelerinden Ahmet BAYRAKLI, Ramazan BOLAT ve Ünal YILDIRIM’a Ak Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından plaket taktim edildi. Takdim törenine İl Başkanı Ahmet Sami CEYLAN, İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan AKAR, Üniversite Teşkilat üyeleri ve lise teşkilat üyeleri katıldı. Törende konuşan İl Başkanı Ahmet Sami CEYLAN konuşmasında 2023 ve 2071 hedefimizde taze kan ve gençlik ruhunu her zaman yanımızda görmek istiyorum geçmişte eline kalem kitap verilmesi gereken kardeşlerimizin eline sopa ve silah verildi ve kardeşler birbirine kırdırıldı dedi. 

Ahmet Sami Ceylan Ak Parti kurulduğundan bu yana Gençliğe kalabalık bir topluluk olarak görmedik ,bu ülkenin geleceğinde 2023 2071 hedeflerimizde taze bir ruh,taza bir kan olarak sizlerin dinaminize güvenmişizdir.Ak Parti'nin yeni Yüzü sizler olacaksınız bizlerden sonra bu makamlara sizler geleceksiniz dedi.Ceylan konuşmasına şöyle devam etti .  Geleceğimiz yarınlarımızı sizlerle birlikte inşa edeceğiz hep birlikte dedi.Çağ açıp ,çağ kapatan sultanFatih'in torunları olarak ,sizlerde bizleri ve Partimizi  2023 ve 2071  tarihlerine bizleri taşıyacaksınız dedi.

AK PARTİ İL Başkanı A.S. Ceylan Bu üç arkadaşımızı Tebrik ediyoruz dedi Şimdi bu arkadaşlarımız finallere kaldılar.İstanbul'da yapılcak münazarada  inşallah Enaz ikincilik,birincilik getirecek lerine inanıyorum,size güveniyorum Çorum'a birincilik getireceklerine yürekten inanıyorumdedi.


Konuşmasına bölgemizde dereceye giren kardeşlerimi tebrik ediyor ve büyük finalde ilk sırada görmek istiyorum diyerek son verdi.

Ahmet Sami CEYLAN’ın münazaraya katılım konusunda verdiği desteklerden dolayı minnettarlığını dile getirerek plaket takdimi yapıldı.



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam