AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Politika 19 Haziran 2013 22:08
A
a

Akşam saatlerinde başlayan Çorum Ak Parti Gençlik Kolları istişare toplantısı Afra 2 nolu Salonunda devam ediyor. Toplantıya İl başkanı A.S.Ceylan,Mustafa Köse,Arife Betül Şimşek,Erhan Akar,Mustafa Eker,Nurettin Karaca,Rumi Bekiroğlu, ve Gençlik Kolları yönetim kurulu ve teşkilatının üyelerinin katılımıyla gerçekleşiyor.

Gençlik koları Başkanı Erhan Akar,Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Şimşek,Selamla konuşması yaptılar, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse  ise, kısa bir konuşma yaptı .Konuşmasında  Son Zamanlarda Yapılan Gezi eylemlerine karşı sağduyu ile yaklaşımlarından dolayı, olaylara Sabırla metanetle yaklaşan gençlerimize   teşekkür ederim dedi..Ak parti gençliği kendine yakışan duruşu sergilemiştir dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise  Gençlere seslendi.Bu ülkenin buralara gelmesi kolay olmadı gençler diyerek sözlerine başladı .Ceyalan Gezi park eylemi yapanların düne kadar Kahrolsun IMF diye bağırırlarken şimdi Meseleyi Borçumuzu ödediğimiz halde Kahrolsun AKP diye bağırıyorlar .
Gençler sizin kafanız alıyormu ? bu mantığa.Kahrolsun kapatalizm diye bağıranlar şimdi sermayenin yönlendirlmeleri ile hareket ediyorlar.
Gençler bu zihniyet Menderesi yedi,Turgut Özalı yedi ama biz Tayyip Erdoğanı Teşkilatlarımızla birlikte Yedirtmeyeceğiz dedi.

Gençler Ülkemiz 1946 dan itibaren 2002 ye kadar çok zor günler geçirdi.Bunları bilin ve öğrenin çok çalışmamız lazım çok .Bu ülke sizlere emanet biz Ak gençlerimiz den Vatanına sahip çıkacak nesillerin yetişmesini istiyoruz dedi.Bundan sonraki çalışmalarınız da başarılar diliyorum diyerek sözlerini  tamamladı. 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam