AK PARTİ KADIN KOLLARINDA DURMAK YOK

Politika 31 Mart 2013 13:16
A
a

KADIN KOLLARI BAŞKANI ARİFE BETÜL "BİZ ERKEKLER GİBİ SİYASET'DE ÇEKETİMİZİ ALIP ÇIKMIYORUZ" SİYASET'DE SONUNA KADAR VARIZ,SİYASET'DE KADIN ELİ ÇOK DEĞERLİ BİR ELDİR.

Ak Parti Kadınkolları başkanı ARİFE BETÜL Mart ayı içerisindeki  çalışmalarını başlıklar halinde anlattı. Arife Betül konuşmasına salondaki hazurun heyetini selamlayarak konuşmasına başladı.

Başkan konuşmasını akıcıbir şekilde yaparken salondan zaman zaman alkış alarak sunumuna şöyle devam etti.biz kutlu bir davanın içerisinde sizlerle yol arkadaşı olmak,çok büyük bir liderle omuz omuza  siyaset yapma şerefine ermiş olan insanlar olarak,bu davanın neresinde nasıl olursak olalım ister mahallede mahalle temsilcisi ,isterse çaycı olalım,ister başkanlık koltuğunda oturan  biri olarak bu kutlu yolculukta emek harcamak çok güzel bir duygudur dedi.


Arife Betül konuşmasına şöyle devam etti. Ak parti Kadın kolları olarak bu gün burda sunumumuzu yapmak üzere bir aradayız.

Bu söyleyeceklerimiz Bir aylık faliyetlerimiz, anlatacağım sizlerin vaktini almayacağım kısa bir sunum yapacağım dedi.Biz Kadınlar  başbakanımıza şu sözü verdik,bizler sadece seçim zamanlarında meydanlarda olan kadınlardan olmayacağız.dedi.

Bu partinin omurgasını olduğunu bahşettiği için bizlere günün hangi saat'inde nerde olursa olsun bize ihtiyaç duyulan ak kadınlar olarak orda hazır bulunacağız dedi.Gülgün kadınlarımız ilimizde bütün teşkilatlanmasını gerçekleştirmiş durumdadır dedi.Sosyal projelerden bahseden Gülgün Biz kimsesizlerin kimsesi,Sezsizlerin sesi olmaya devam edeceğizdedi. Arife Betül Gülgün Yirmiye yakın projelerinin olduğunu ve çalışmalarını madde madde  dile getirdi. Bize ihtiyacı olan hertürlü kadınımıza yardımcı oluyoruz.Bizim Erkekler gibi Çeketimizi alıp gitme şansımız yok dedi.Gülgün Kadınların siyasete elinin değmesi daha başka oluyor kadınların Siyasetdeki yeri herzaman vardır dedi. 
 

Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam