AKİDEZADELER TİYATRO OYUNU YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ÇORUM 19 Ekim 2017 23:57
Videoyu Aç AKİDEZADELER TİYATRO OYUNU YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
A
a

Çorum Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Akidezadeler’ bir tatlı huzur adlı tiyatro oyunu sahnelendi.Çorum Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Akidezadeler” bir tatlı huzur adlı oyun sahnelendi. Nejat Uygur’un yazdığı ve Süha Uygur’un yönettiği oyun, Çorum halkı tarafından yoğun ilgi ile izlendi.

Nejat Uygur’un yazdığı ve Süha Uygur’un yönettiği oyun, Çorum halkı tarafından yoğun ilgi ile izlendi.

Cengiz Küçükayvaz, Somer Karvan, Seher Terzi, Kirkor Dinçkayıkçı, Burcu Tuna, Güray Yazıcı, Deniz Yılmaz, Orçun Tansoylu gibi ünlü oyuncular yer aldığı oyunu izlemek isteyen vatandaşlar, saatler öncesinden Devlet Tiyatro Salonu’nu doldurdu.Oyunda, İstanbul’un köklü ve önemli ailelerinden Akidezadeler’in ekonomik sıkıntıya girmesi ve bu çerçevede gelişen komik olaylarla hayatta sağlıklı yaşamak ve güzel dostluklar edinmesine yer veriliyor.

Oyun sonrasında vatandaşlar oyuncularla fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.Oyun sonunda TV19 mikrofonuna konuşan vatandaşlar, oyunu çok beğendiklerini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.Oyun sonunda TV19 mikrofonuna konuşan vatandaşlar, oyunu çok beğendiklerini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam