Alaca'daki O Silahlı Kavgada sadece 14 yaşındaki B.G kurtuldu

ÇORUM 18 Eylül 2016 10:11
Videoyu Aç Alaca'daki O Silahlı Kavgada sadece 14 yaşındaki B.G kurtuldu
A
a

Çorum’un Alaca İlçesi’nde iki aile arasında çıkan arazi kavgasında yaralanan genç kızın tedavisi devam ediyor.TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu ile AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde tedavi gören hastaları ziyaret etti



Önceki gün Çorum’un Alaca ilçesinde iki komşu aile arasında tartışma çıkmış, arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunan Gürsel B. komşusu olan Yusuf G. ile birlikte damadı Mikail Ç.’yi kızları Hatice Ç. ve B.G. ile tarafları ayırmaya çalışan Şerife D.’nin üzerine tüfekle kurşun yağdırmıştı. Olayda Yusuf G., ile birlikte 3 kişi daha hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra yakalanan Gürsel B ifadesi alınmak üzere Emniyet’e götürülürken, açılan ateş sonucu kolundan yaralanan 14 yaşındaki B.G. ise Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Olayın ardından Alacalı AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu dün Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelerek yaralı genç kız ile ilgili doktorundan bilgiler aldı. Milletvekili Uslu ayrıca genç kızı ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini de iletti.

Uslu ve Bekiroğlu’na İl Başkan Yardımcıları Semra Aydın, Adem Oğuzhan Kaya, Bünyamin Aydemir ve İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir de eşlik etti.

Uslu ve Bekiroğlu, Alaca’da yaşanan silahlı kavgada yaralanarak Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Beyza G.’yi ziyaret etti. Kolundan yaralanan 14 yaşındaki Beyza ile yakından ilgilenerek genç kızın durumu hakkında doktorlardan bilgi aldılar.

Kurban Bayramı sonrası da vatandaşlarla sık sık bir araya gelen AK Partili yöneticiler Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisini ziyaret ederek hastalara acil şifalar diledi.

Hastaların son durumu hakkında doktorlarından bilgi alan Uslu ve Bekiroğlu, hastanede yatan vatandaşlarla sohbet ettiler. Doktorlarımızın hastanede tedavi gören hastalarımız için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek kendilerine teşekkür ettiler.

Devletin, hükumetin ve milletin sağlığı konusunda hastane koşullarını son derece donanımlı hale getirdiklerini, millete hizmet etmenin Hak’ka hizmet etmek bilincinde olduklarını belirttiler.

Uslu ve Bekiroğlu, Çorum sınırları içerisinde bayram ziyareti nedeniyle çevre yolundan geçerken kaza geçiren vatandaşların isteklerini alarak yapılması gereken durumlar hakkında gereken kurum ve kuruluşlarla irtibata geçtiler.

Hasta yakınları görmüş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Uslu ve Bekiroğlu’na teşekkür ettiler.

Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çevre iller arasında en iyi hizmeti veren hastaneler arasında olduğuna dikkat çeken Uslu ve Bekiroğlu, yeni hastane inşaatının da hızla devam ettiğini inşaatın en kısa sürede bitirilerek hizmete açılacağını ve Çorum’un sağlık alanında daha da ilerlemeler kaydedeceğini ifade ettiler.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam